İyi de o zaman çok sinirlendim ben adam akıllı konuşuyorum yok bir şey bilmiyon yok 7 yaş yok 12 yaş ha bir de onca şeyden sonra beni raporlamışsın orası daha da komik bende girdim olaya.la argo diyon son yazında en az 4 5 tane **** vardı![]()
İyi de o zaman çok sinirlendim ben adam akıllı konuşuyorum yok bir şey bilmiyon yok 7 yaş yok 12 yaş ha bir de onca şeyden sonra beni raporlamışsın orası daha da komik bende girdim olaya.la argo diyon son yazında en az 4 5 tane **** vardı![]()
ee sende raporlasaydın raporlama mı dedik sanaİyi de o zaman çok sinirlendim ben adam akıllı konuşuyorum yok bir şey bilmiyon yok 7 yaş yok 12 yaş ha bir de onca şeyden sonra beni raporlamışsın orası daha da komik bende girdim olaya.
Kaşınma kardeşim işine bak ne istiyorsun sen kimsin ki ben senin oğlun oluyorum bak küfür ettirme banaKardeşin miyim la ben senin ? sen kimsin hayırdır ? bende sana oğlum diyeyim,nasılsın oğlum iyi misin annene yardım ettinmi bugün ?
Kes la klavye delikanlısı seni sen etsen ne olacak bilgisiz herifKaşınma kardeşim işine bak ne istiyorsun sen kimsin ki ben senin oğlun oluyorum bak küfür ettirme bana
Tabi tabi ben klavye delikanlisiyim afferin sanaKes la klavye delikanlısı seni sen etsen ne olacak bilgisiz herif
hadi la ordan laflarından belli kolpa herifTabi tabi ben klavye delikanlisiyim afferin sana![]()
La ban yemeye neden koşuyorsun kavga etmeyin la şimdi konuşuyoduk adama mı sarıcan.Kes la klavye delikanlısı seni sen etsen ne olacak bilgisiz herif
Devam edicenmi? 12 13 yaşında veled yoksa ?hadi la ordan laflarından belli kolpa herif
Ee ban yesem ben yiyorum sen neden geriliyosun usta ?La ban yemeye neden koşuyorsun kavga etmeyin la şimdi konuşuyoduk adama mı sarıcan.
Git türkçe öğren burda delikanlılık yapacağınaDevam edicenmi? 12 13 yaşında veled yoksa ?
Tobe tobe kardeşim yazma yazma bana ne istiyorsun banmi?Ee ban yesem ben yiyorum sen neden geriliyosun usta ?
Post automatically merged:
Git türkçe öğren burda delikanlılık yapacağına
Tamam oğlum allaha emanetTobe tobe kardeşim yazma yazma bana ne istiyorsun banmi?
Sorun şu forumda kimsenin ban yemesine gerek yok ayrıa kavga ortamı oluşursa müdahale ederim.Ee ban yesem ben yiyorum sen neden geriliyosun usta ?
Post automatically merged:
Git türkçe öğren burda delikanlılık yapacağına
Oğlum deme bidaha karşıma çıkmaTamam oğlum allaha emanet
Hocam bunla biz 2 veya 3 uncu bu arkadaş bana takmış bu bidaha yaparsa görürSorun şu forumda kimsenin ban yemesine gerek yok ayrıa kavga ortamı oluşursa müdahale ederim.