ByEfe04
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 11,874
Anladım hocam evetEditledim hocam.
Anladım hocam evetEditledim hocam.
Ve bunu kimseye anlatamıyorum yaşamadan anlayamıyorlar alan bak sürüyle insan var 5 10 kişi farklı forumlarda konu açıyor ve milletin söylediği çözümlere olumlu ya da olumsuz hiç bir dönüş yapmıyorlar , sanki trol gibi. Ama SSD artık kronik damgası yiyor asılsız iftiralar yüzünden.Anladım hocam evet![]()
Geç, geçbende gtx 1650 super ekran kartı var driverim ise 456.38 ve yeni bir driver var 456.71 bu drivera geçeyimmi bunu neden soruyorum çünkü gtx 1650 superin driverlarından sorun yaşayanlar var (bu driver ile sorunsuz kullanıyorum)
Niye bu kadar atarlısın la senBak kardeşim forumda bazı arkadaşlar yaşamış buna göre geç dedim ister geçsin ister geçmesin tamammi?
Hocam senin 4. hesap işi ne olduNiye bu kadar atarlısın la sen
Ban atmadılar şükür....Hocam senin 4. hesap işi ne oldu![]()
Hocam bence kimseyle o zamanki gibi kaba konuşmayın aksi takdirde bu sefer ban yemeniz çok doğal olacaktır.Ban atmadılar şükür....
Yok ben çok yedim merak etme sen konuştun sonlara doğru kaba.Hocam bence kimseyle o zamanki gibi kaba konuşmayın aksi takdirde bu sefer ban yemeniz çok doğal olacaktır.
Ne alaka la 2 lafından biri argo ben diyorum alınmamalı sen diyon boş konuşma- zart zurt konuşma bu forum technopata göre daha rahat ama bir dahakine affedeceklerini sanmıyorum argoda da ban yersin.Yok ben çok yedim merak etme sen konuştun sonlara doğru kaba.
la argo diyon son yazında en az 4 5 tane **** vardıNe alaka la 2 lafından biri argo ben diyorum alınmamalı sen diyon boş konuşma- zart zurt konuşma bu forum technopata göre daha rahat ama bir dahakine affedeceklerini sanmıyorum argoda da ban yersin.
Bak kardeşim forumdayım iyiyim bana karışmayın yanlışım var de geç bende düzeltiyim üstüme gelinmeyi sevmiyorum benimle lalulu konuşmaNiye bu kadar atarlısın la sen
Kardeşin miyim la ben senin ? sen kimsin hayırdır ? bende sana oğlum diyeyim,nasılsın oğlum iyi misin annene yardım ettinmi bugün ?Bak kardeşim forumdayım iyiyim bana karışmayın yanlışım var de geç bende düzeltiyim üstüme gelinmeyi sevmiyorum benimle lalulu konuşma