GTX 1650 SUPER SISTEM GUNCELLEME

klonsvar

80+
Reaksiyon skoru
42
Dostlar merhaba,

Şu anda kullandığım masaüstü sistemim:

Ekran kartı: GTX 1650 Super.
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: 16 GB (2x8) 5200 MHz.
Depolama: 1 TB Kioxia Exceria SSD + 1 TB WD blue HDD.
Kasa: FSP CMT230.
Güç kaynağı: FSP performance 550W 80+ Bronze.

Bu sistemimi güncellemek istiyorum. Sizce elimdeki RAM ve SSD'yi koruyarak yalnızca işlemci ve ekran kartını yükseltmem yeterli olur mu?
Yoksa sistemi komple ikinci el olarak satıp, yeni bir hazır sistem veya toplama sistem kurmak daha mantıklı mı olur?

Kasım indirimlerinde en iyi F/P oranını yakalamak için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dostlar merhaba,

Şu anda kullandığım masaüstü sistemim:

Ekran kartı: GTX 1650 Super.
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: 16 GB (2x8) 5200 MHz.
Depolama: 1 TB Kioxia Exceria SSD + 1 TB WD blue HDD.
Kasa: FSP CMT230.
Güç kaynağı: FSP performance 550W 80+ Bronze.

Bu sistemimi güncellemek istiyorum. Sizce elimdeki RAM ve SSD'yi koruyarak yalnızca işlemci ve ekran kartını yükseltmem yeterli olur mu?
Yoksa sistemi komple ikinci el olarak satıp, yeni bir hazır sistem veya toplama sistem kurmak daha mantıklı mı olur?

Kasım indirimlerinde en iyi F/P oranını yakalamak için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bütçe düşükse ikinci elden R5 5600 işlemci ve RTX 3070 veya RX 6700XT ekran kartı al devam et. Bütçe yüksekse elindekini sat sıfırdan topla.

Bütçe düşükse ikinci elden R5 5600 işlemci ve RTX 3070 veya RX 6700XT ekran kartı al devam et. Bütçe yüksekse elindekini sat sıfırdan topla.
Hocam yaklaşık 35-40 bin civarı bir bütçem var. Sistemden gelen parayı da üzerine ekleyip bir şeyler yapabilirim.

Hocam yaklaşık 35-40 bin civarı bir bütçem var. Sistemden gelen parayı da üzerine ekleyip bir şeyler yapabilirim.
hocam 4060 serisinden bi sistem dizin elinizde de para kalsın bence, ekonomi devir kötü.

Geri