fsp güzelKasayı güncellediler bitfenix kasa PSU fsp min yapiyim MSI mi fsp ye butcem yetiyor
2. El baktim hazır Hali 7 8 9 k ben sıfır Alicam hem garantili yeni başlıcak2.ele çok güzel kasalar bulursun bu fiyata, paranı çöpe atma.
İkinci elde bu bütçede 1650 mi baktınız?2. El baktim hazır Hali 7 8 9 k ben sıfır Alicam hem garantili yeni başlıcak
TeşekkürlerArkadaşlar kullanıcı alıyorum diye yazmış boşuna kendinizi yormayın.
İnsanların fikirlerini dikkate almayacaksanız konu açmanın bir gereği yok.
Piyasa boyleydi hem ben sıfır Alicamİkinci elde bu bütçede 1650 mi baktınız?
rx 6600xt li falan sistem toplanır bu fiyata 2. el piyasası uçmadıysaTeşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasa boyleydi hem ben sıfır Alicam
2. El almiyacagim piyasaya baktım zor o fiyata bu sistemi şimdi hubcellediler bitfenix kasa fsp 80 plus 550w PSU Alicam yada MSI SSD de M2 500gbrx 6600xt li falan sistem toplanır bu fiyata 2. el piyasası uçmadıysa
1650 alıyorsunuz max 1-2 yılı var kartın2. El almiyacagim piyasaya baktım zor o fiyata bu sistemi şimdi hubcellediler bitfenix kasa fsp 80 plus 550w PSU Alicam yada MSI SSD de M2 500gb
Hocam elimde bi pc olsun şuan değiştirecem kartı bu fiyata sıfır zor normalde 11.5k1650 alıyorsunuz max 1-2 yılı var kartın
uyarı benden tercih sizdenHocam elimde bi pc olsun şuan değiştirecem kartı bu fiyata sıfır zor normalde 11.5k
Valo gta forza için yeterliuyarı benden tercih sizden
XT değilde düz 6600, RTX 2060.rx 6600xt li falan sistem toplanır bu fiyata 2. el piyasası uçmadıysa