- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır Alicam hocam ileride ekran kartıni yukseltirim 3 yıla filanXT değilde düz 6600, RTX 2060.
Ucuza RX 580/90 5700xt
1660 super vb vb mis gibi sistemler var 2.ele
Sıfır Alicam hocam ileride ekran kartıni yukseltirim 3 yıla filanXT değilde düz 6600, RTX 2060.
Ucuza RX 580/90 5700xt
1660 super vb vb mis gibi sistemler var 2.ele
konuyu neden açtınız hocam ben onu anlayamadım?Gamebooster kasa PSU yapıyorum Alınır mı?
Sizin görüşlerinizi almak içinkonuyu neden açtınız hocam ben onu anlayamadım?
görüşleri dikkate almıyorsunuz hocam kimin görüşünü bekliyorsunuz.Sizin görüşlerinizi almak için
Bence siz almiyorsunuz hocam ben sıfır diye 50 defa söylememe rağmen ikinci el diyorsunuzgörüşleri dikkate almıyorsunuz hocam kimin görüşünü bekliyorsunuz.
Beş para etmeyecek sistem almanı istemiyoruz dostum, kazık yemeyi istiyorsun sen. Sen bizim görüşlerimizi dikkate alsan zaten bu sistemi almazsın. Tam bütçen nedir senin?Bence siz almiyorsunuz hocam ben sıfır diye 50 defa söylememe rağmen ikinci el diyorsunuz
Doğrudur ama bu kasadaki Powerboost PSU korumalı bile değil ekstra 350 TL vermek lazım bunun yerine 500 daha verip FSP daha mantıklı geliyorKasam da psumda powerboost 1 senedir bende elektirikte gitti hiçbir şey olmadı bütçen neye yetiyorsa onu al dostum
10kBeş para etmeyecek sistem almanı istemiyoruz dostum, kazık yemeyi istiyorsun sen. Sen bizim görüşlerimizi dikkate alsan zaten bu sistemi almazsın. Tam bütçen nedir senin?
Geçen gün modart bu fiyatta güzel bir sistem yapmıştı onu alabilirdin. İkinci elde tek tek Rx 6600xt Ryzen 5 5500 sistem toplanabilir gibi. Bu sistem kesinlikle alınmaz.Doğrudur ama bu kasadaki Powerboost PSU korumalı bile değil ekstra 350 TL vermek lazım bunun yerine 500 daha verip FSP daha mantıklı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
10k
Intel ekran kartına guvenemedim oyniyacagim driverdan oyunlar belli valo gta FIFA forza flnGeçen gün modart bu fiyatta güzel bir sistem yapmıştı onu alabilirdin. İkinci elde tek tek Rx 6600xt Ryzen 5 5500 sistem toplanabilir gibi. Bu sistem kesinlikle alınmaz.
ikinci elde toplama pc bakılmaz zaten tek tek toplucaksın bu fiyata rx 6600 lu sistem çıkar2. El almiyacagim piyasaya baktım zor o fiyata bu sistemi şimdi hubcellediler bitfenix kasa fsp 80 plus 550w PSU Alicam yada MSI SSD de M2 500gb
İntel ekran kartına güvenemedim diye bir şey mi var GTX 1650 artık ölü denebilecek bir kart, Intel zaten driver gincellemeleri ile ekran kartının performansını yükseltiyor. Dediğim gibi ikinci ele yönelin, 10000 TL tek tek ortaya güzel sistemler çıkartılabilir.Intel ekran kartına guvenemedim oyniyacagim driverdan oyunlar belli valo gta FIFA forza fln