Neler Yeni

GTX 1650'li Bu sistemi alıyorum

Kenaster

80+
Senin paran senin kuralın kardeşim, sana kendi görüşlerimizi belirttik. Bu ekran kartıyla 3 yıl idare edemezsin.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence siz almiyorsunuz hocam ben sıfır diye 50 defa söylememe rağmen ikinci el diyorsunuz
Beş para etmeyecek sistem almanı istemiyoruz dostum, kazık yemeyi istiyorsun sen. Sen bizim görüşlerimizi dikkate alsan zaten bu sistemi almazsın. Tam bütçen nedir senin?

invy

80+ Bronze
Kasam da psumda powerboost 1 senedir bende elektirikte gitti hiçbir şey olmadı bütçen neye yetiyorsa onu al dostum
Doğrudur ama bu kasadaki Powerboost PSU korumalı bile değil ekstra 350 TL vermek lazım bunun yerine 500 daha verip FSP daha mantıklı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beş para etmeyecek sistem almanı istemiyoruz dostum, kazık yemeyi istiyorsun sen. Sen bizim görüşlerimizi dikkate alsan zaten bu sistemi almazsın. Tam bütçen nedir senin?
10k

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doğrudur ama bu kasadaki Powerboost PSU korumalı bile değil ekstra 350 TL vermek lazım bunun yerine 500 daha verip FSP daha mantıklı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

10k
Geçen gün modart bu fiyatta güzel bir sistem yapmıştı onu alabilirdin. İkinci elde tek tek Rx 6600xt Ryzen 5 5500 sistem toplanabilir gibi. Bu sistem kesinlikle alınmaz.

invy

80+ Bronze
Geçen gün modart bu fiyatta güzel bir sistem yapmıştı onu alabilirdin. İkinci elde tek tek Rx 6600xt Ryzen 5 5500 sistem toplanabilir gibi. Bu sistem kesinlikle alınmaz.
Intel ekran kartına guvenemedim oyniyacagim driverdan oyunlar belli valo gta FIFA forza fln

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Intel ekran kartına guvenemedim oyniyacagim driverdan oyunlar belli valo gta FIFA forza fln
İntel ekran kartına güvenemedim diye bir şey mi var GTX 1650 artık ölü denebilecek bir kart, Intel zaten driver gincellemeleri ile ekran kartının performansını yükseltiyor. Dediğim gibi ikinci ele yönelin, 10000 TL tek tek ortaya güzel sistemler çıkartılabilir.

Top Bottom