Bütçesini arttırıp RX 6600 sistem veya series s alsın ozaman ayrıca düşük bütçede onu beğenmem bunu beğenmem gibi şeyleri anlamıyorum beğenmiyorsa 9 yerine 15 k verip rx 6600 veya 3060 alsinArkadaş İntel ekran kartını beğenmiyormuş.
Bütçesini arttırıp RX 6600 sistem veya series s alsın ozaman ayrıca düşük bütçede onu beğenmem bunu beğenmem gibi şeyleri anlamıyorum beğenmiyorsa 9 yerine 15 k verip rx 6600 veya 3060 alsinArkadaş İntel ekran kartını beğenmiyormuş.
Hoca sen ne anlatıyon3060a eşit olduğunu bende bilmiyorum fazla w fln çekiyor o kart
Dostum, ikinci elde bütçesine 6600 xt toplanabilir, arkadaş bunuda inkar edip 10k bütçede alacağım sisteme benzer sistemler var diyor.Bütçesini arttırıp RX 6600 sistem veya series s alsın ozaman ayrıca düşük bütçede onu beğenmem bunu beğenmem gibi şeyleri anlamıyorum beğenmiyorsa 9 yerine 15 k verip rx 6600 veya 3060 alsin
Gtx 1650 en iyisi bu arkadaş gtx 1650 sistem alsınDostum, ikinci elde bütçesine 6600 xt toplanabilir, arkadaş bunuda inkar edip 10k bütçede alacağım sistemler var diyor zaten.
Öylemi dedim benGtx 1650 daha mı iyi?
Hayır, neden hala bu sistemi almaya direndiğinizi çözebilmiş değilim. Demeniz gerekmiyor zaten siz kafanızda bu sistemi alacağınıza kendinizi inandırmışsınız.Öylemi dedim ben![]()
Demekki 2k daha çıkmıyor.Hayır, neden hala bu sistemi almaya direndiğinizi çözebilmiş değilim. Demeniz gerekmiyor zaten siz kafanızda bu sistemi alacağınıza kendinizi inandırmışsınız.
O zaman 2 yıl sonra başım ağrımasın diyorsan biraz daha para biriktir veya 2.ele yönelDemekki 2k daha çıkmıyor.
Hocam bütçeniz kısıtlı, sıfır alacağım diye kazık yemenizi istemiyoruz biz, ikinci ve sıfır karışık tek tek toplanabilir bu bütçede, hem istediğiniz her oyunu ultra ayarlarda oynarsınz hemde kafanız rahat olur. Emin olun gtx 1650 sizi 1 sene sonra çok pişman edecek. İmzanızda ki sistemi satıp bütçeye ekleme yapabilirsiniz mesela.Demekki 2k daha çıkmıyor.
2 yıla ben kartı değiştiririm zatenO zaman 2 yıl sonra başım ağrımasın diyorsan biraz daha para biriktir veya 2.ele yönel
İmzamdaki sistemde anakart gıdık sattim herşeyiHocam bütçeniz kısıtlı, sıfır alacağım diye kazık yemenizi istemiyoruz biz, ikinci ve sıfır karışık tek tek toplanabilir bu bütçede, hem istediğiniz her oyunu ultra ayarlarda oynarsınz hemde kafanız rahat olur. Emin olun gtx 1650 sizi 1 sene sonra çok pişman edecek. İmzanızda ki sistemi satıp bütçeye ekleme yapabilirsiniz mesela.
İşte 2 yıla kartı değiştireceğine 1 yıl daha bekle adam akıllı rx 6600 veya rtx 3060 seviyesinde bir sistem al 4-5 sene sonra değiştirirsin hocam daha mantıklı değil mi o kartı değiştirirken vereceğin parayı şimdi alacağın sistem bütçene ekle daha uzun ömürlü ve daha hesaplı olur2 yıla ben kartı değiştiririm zaten
Hocam 1 yıl bekliyecek sabır kalmadı üstüne fiyatlar ne olur dusunemiyorum 2. El parcalara tek tek topladım 7.5 8k flanİşte 2 yıla kartı değiştireceğine 1 yıl daha bekle adam akıllı rx 6600 veya rtx 3060 seviyesinde bir sistem al 4-5 sene sonra değiştirirsin hocam daha mantıklı değil mi o kartı değiştirirken vereceğin parayı şimdi alacağın sistem bütçene ekle daha uzun ömürlü ve daha hesaplı olur
Arkadaş anlamıyor dostum, biz elimizden geleni yaptık.İşte 2 yıla kartı değiştireceğine 1 yıl daha bekle adam akıllı rx 6600 veya rtx 3060 seviyesinde bir sistem al 4-5 sene sonra değiştirirsin hocam daha mantıklı değil mi o kartı değiştirirken vereceğin parayı şimdi alacağın sistem bütçene ekle daha uzun ömürlü ve daha hesaplı olur
Sistemi alıyorsanız bizede geçmiş olsun demek düşer.2 yıla ben kartı değiştiririm zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
İmzamdaki sistemde anakart gıdık sattim herşeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. Ele yonelemem. Herşeyi sıfır garantisinde Alicam