Neler Yeni

GTX 1650'li Bu sistemi alıyorum

Bor4

80+ Bronze
Arkadaş İntel ekran kartını beğenmiyormuş.
Bütçesini arttırıp RX 6600 sistem veya series s alsın ozaman ayrıca düşük bütçede onu beğenmem bunu beğenmem gibi şeyleri anlamıyorum beğenmiyorsa 9 yerine 15 k verip rx 6600 veya 3060 alsin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçesini arttırıp RX 6600 sistem veya series s alsın ozaman ayrıca düşük bütçede onu beğenmem bunu beğenmem gibi şeyleri anlamıyorum beğenmiyorsa 9 yerine 15 k verip rx 6600 veya 3060 alsin
Dostum, ikinci elde bütçesine 6600 xt toplanabilir, arkadaş bunuda inkar edip 10k bütçede alacağım sisteme benzer sistemler var diyor.

Bor4

80+ Bronze
Dostum, ikinci elde bütçesine 6600 xt toplanabilir, arkadaş bunuda inkar edip 10k bütçede alacağım sistemler var diyor zaten.
Gtx 1650 en iyisi bu arkadaş gtx 1650 sistem alsın

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öylemi dedim ben 👍
Hayır, neden hala bu sistemi almaya direndiğinizi çözebilmiş değilim. Demeniz gerekmiyor zaten siz kafanızda bu sistemi alacağınıza kendinizi inandırmışsınız.

invy

80+ Bronze
Hayır, neden hala bu sistemi almaya direndiğinizi çözebilmiş değilim. Demeniz gerekmiyor zaten siz kafanızda bu sistemi alacağınıza kendinizi inandırmışsınız.
Demekki 2k daha çıkmıyor.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Demekki 2k daha çıkmıyor.
Hocam bütçeniz kısıtlı, sıfır alacağım diye kazık yemenizi istemiyoruz biz, ikinci ve sıfır karışık tek tek toplanabilir bu bütçede, hem istediğiniz her oyunu ultra ayarlarda oynarsınz hemde kafanız rahat olur. Emin olun gtx 1650 sizi 1 sene sonra çok pişman edecek. İmzanızda ki sistemi satıp bütçeye ekleme yapabilirsiniz mesela.

invy

80+ Bronze
O zaman 2 yıl sonra başım ağrımasın diyorsan biraz daha para biriktir veya 2.ele yönel
2 yıla ben kartı değiştiririm zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçeniz kısıtlı, sıfır alacağım diye kazık yemenizi istemiyoruz biz, ikinci ve sıfır karışık tek tek toplanabilir bu bütçede, hem istediğiniz her oyunu ultra ayarlarda oynarsınz hemde kafanız rahat olur. Emin olun gtx 1650 sizi 1 sene sonra çok pişman edecek. İmzanızda ki sistemi satıp bütçeye ekleme yapabilirsiniz mesela.
İmzamdaki sistemde anakart gıdık sattim herşeyi

2. Ele yonelemem. Herşeyi sıfır garantisinde Alicam

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
İşte 2 yıla kartı değiştireceğine 1 yıl daha bekle adam akıllı rx 6600 veya rtx 3060 seviyesinde bir sistem al 4-5 sene sonra değiştirirsin hocam daha mantıklı değil mi o kartı değiştirirken vereceğin parayı şimdi alacağın sistem bütçene ekle daha uzun ömürlü ve daha hesaplı olur

invy

80+ Bronze
İşte 2 yıla kartı değiştireceğine 1 yıl daha bekle adam akıllı rx 6600 veya rtx 3060 seviyesinde bir sistem al 4-5 sene sonra değiştirirsin hocam daha mantıklı değil mi o kartı değiştirirken vereceğin parayı şimdi alacağın sistem bütçene ekle daha uzun ömürlü ve daha hesaplı olur
Hocam 1 yıl bekliyecek sabır kalmadı üstüne fiyatlar ne olur dusunemiyorum 2. El parcalara tek tek topladım 7.5 8k flan

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaş anlamıyor dostum, biz elimizden geleni yaptık.

İmzamdaki sistemde anakart gıdık sattim herşeyi

2. Ele yonelemem. Herşeyi sıfır garantisinde Alicam
Sistemi alıyorsanız bizede geçmiş olsun demek düşer.
İkinci el garantilide alınabilirdi.

Top Bottom