Neler Yeni

GTX 1650'li Bu sistemi alıyorum

invy

80+ Bronze
İntel ekran kartına güvenemedim diye bir şey mi var GTX 1650 artık ölü denebilecek bir kart, Intel zaten driver gincellemeleri ile ekran kartının performansını yükseltiyor. Dediğim gibi ikinci ele yönelin, 10000 TL tek tek ortaya güzel sistemler çıkartılabilir.
Ölü kart derken hocam Günümüz oyunları rahat oynanıyor tek kötü tarafı VRAM 4 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

2. El olmasın diyede kaç defa demiştim

Reav

80+ Silver
Ölü kart derken hocam Günümüz oyunları rahat oynanıyor tek kötü tarafı VRAM 4 gb

hocam siz sıkıntılı mısınız gayette ölü kart bu sistem nasıldır diyorsunuz bizde alınmaz diyoruz ölü diyoruz sistemi savunuyorsunuz gidin alın sistemi başınız çok ağrıyacak.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ölü demedim, ölü denebilecek dedim. Kart günümüz oyunlarında yeterli sayılmaz, max 4k verilir 1650 sisteme.

invy

80+ Bronze
hocam siz sıkıntılı mısınız gayette ölü kart bu sistem nasıldır diyorsunuz bizde alınmaz diyoruz ölü diyoruz sistemi savunuyorsunuz gidin alın sistemi başınız çok ağrıyacak.
Ölü derken mesela örnek verirmisin neden başım ağrıyacak yada?/

Ölü demedim, ölü denebilecek dedim. Kart günümüz oyunlarında yeterli sayılmaz, max 4k verilir 1650 sisteme.
Bulun alalım hocam 4 bin zaten ekran Kartı

Reav

80+ Silver

hocam gidin alın sistemi mükemmel

bu sistem para etmez

invy

80+ Bronze
hocam gidin alın sistemi mükemmel

bu sistem para etmez
Size düzgün soru sordum hemen alın filan diyorsunuz kotuluyorsunuz nedenlerini soruyorum

Reav

80+ Silver
Size düzgün soru sordum hemen alın filan diyorsunuz kotuluyorsunuz nedenlerini soruyorum
nedenlerini size arkadaşlar çok iyi cevapladı siz buna rağmen sistemi savunuyorsunuz bu kart yeterli değil benchmarklara bakabilirsiniz ölü bir kart yani bütçe zorlanmalı veya 2.el alınmalı eğer almak istiyorsanız alın dahada bir şey demiyorum size başınız çok ağrıyacak.

Bor4

80+ Bronze
11 k gibi fiyatlara arc a750 sistemler geliyor onları bekleyin bütçe arttırıp rx 6600 sistem alın 2. El sistem alın xbox series s alın ama 2023 de gtx 1650 sistem almayin

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam çünkü gtx 1650 sisteme o para verilmez, geçen gün 3060 dengi kartlı sistem 10k'dan satıldı siz intel diye beğenmeyip almamışsınız, sırf adı var (nvidia) diye gidip leş gibi sisteme 9k para verceksiniz. sizin iyliğinii düşünüyoruz. Madem fikrimiz önemli değil, neden konu açıyorsun.

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün

Hocam öncelikle ekran kartı eski aynı zamanda teknolojileride eski ve valorant tarzı basit grafikli oyunlar dışında orta üst seviye oyunları yüksek ayarlarda oynatmaz siz bu sistemi alırsınız 2 yıl orta ayarlarda bazı oyunları oynarsınız sonra oyun grafiklerini düşürmeniz gerekir felan başınızı ağrıtır düşük fps ler vermeye başlar (zaten fazla vermez) ve grafikleri azaltmaktan görüntü yavaş yavaş çamura döner artık sizde bıkmaya zevk almamaya başlarsınız sonra 2.elden satmaya calışırsınız ama cok düşük fiyatlara gider çünkü zaten eski olan sistem artık dahada eskimiştir ve anca çok ucuza satarsınız hee dersin ki ben sadece cs valorant için kullancam onun dışında video felan izler takılırım diyorsan alabilirsin ama orta üst seviye oyunlarda oynarım diyorsan 2 senede pişman olursun benden söylemesi zaten 4gb vram günümüz için gayet düşük

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
11 k gibi fiyatlara arc a750 sistemler geliyor onları bekleyin bütçe arttırıp rx 6600 sistem alın 2. El sistem alın xbox series s alın ama 2023 de gtx 1650 sistem almayin
Arkadaş İntel ekran kartını beğenmiyormuş.

invy

80+ Bronze
Hocam çünkü gtx 1650 sisteme o para verilmez, geçen gün 3060 dengi kartlı sistem 10k'dan satıldı siz intel diye beğenmeyip almamışsınız, sırf adı var (nvidia) diye gidip leş gibi sisteme 9k para verceksiniz. sizin iyliğinii düşünüyoruz. Madem fikrimiz önemli değil, neden konu açıyorsun.
3060a eşit olduğunu bende bilmiyorum fazla w fln çekiyor o kart

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom