Neler Yeni

Rehber GTX 1660 - Cyberpunk 2077 RTX(RayTracing) Deneyimim

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Merhaba arkadaşlar, fortnite Ray Tracing testimden sonra sizlerle Cyberpunk testlerimi paylaşmak istedim.
Sistem: Ryzen 7 2700X - GTX 1660

1660 Serisi kullanıcılarına Ön Not: Oyunu ULTRA ayarlarda RT kapalıyken akıcı oynayabiliyorsunuz!

Oyunun kendi ayar profili: (Ray Tracing ULTRA) Profili:
Oyun2 fps, zaten ekran kartı bile bu kadarı bana fazla dedi.

Oyunun kendi ayar profili: (Ray Tracing Medium) Profili:
Oyun bazen 20fps bazen hiç oynanmaz haldeydi, bu nedenle kesin veri paylaşmak doğru olmaz.

Oyunun tüm ayarları medium/RT Açık(Medium):
Oyun oynanabilir bir hale geldi, 20-40-50 fps arası değişkenlik yaşadı oyun, ama asla gerçek bir akıcılık yaşanmadı.

Oyunun tüm ayarları düşük/RT Açık(Medium)
Oyun akışkan hale gelerek 60fps'yi geçti, fakat grafikler düşük olunca RT pek hissedilemedi tabi.
ultrada drop giriyor

erturk.gg

80+ Bronze
ultrada drop giriyor
Hocam HDD'nize bağlıdır, 1 saate yakın ultrada 0 sıkıntı oynadım + ekran bile paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bendede 1660 super ekran kartı ve ryzen 5 1600 işlemci var bende rt açabilirmiyim?
Hocam birde rtx özelliği 2060 sonrası için geçerli değil mi? 1660 ekran kartı nasıl açıyor?
Hocam Nvidia 1660 serilerine RTX desteği getirdi, evet RTX açabilirsiniz, 2060 önerilen değer sadece.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
gtxte rtx mi var

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Hocam HDD'nize bağlıdır, 1 saate yakın ultrada 0 sıkıntı oynadım + ekran bile paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Nvidia 1660 serilerine RTX desteği getirdi, evet RTX açabilirsiniz, 2060 önerilen değer sadece.
HDDim yokki

erturk.gg

80+ Bronze

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Merhaba arkadaşlar, fortnite Ray Tracing testimden sonra sizlerle Cyberpunk testlerimi paylaşmak istedim.
Sistem: Ryzen 7 2700X - GTX 1660

1660 Serisi kullanıcılarına Ön Not: Oyunu ULTRA ayarlarda RT kapalıyken akıcı oynayabiliyorsunuz!

Oyunun kendi ayar profili: (Ray Tracing ULTRA) Profili:
Oyun2 fps, zaten ekran kartı bile bu kadarı bana fazla dedi.

Oyunun kendi ayar profili: (Ray Tracing Medium) Profili:
Oyun bazen 20fps bazen hiç oynanmaz haldeydi, bu nedenle kesin veri paylaşmak doğru olmaz.

Oyunun tüm ayarları medium/RT Açık(Medium):
Oyun oynanabilir bir hale geldi, 20-40-50 fps arası değişkenlik yaşadı oyun, ama asla gerçek bir akıcılık yaşanmadı.

Oyunun tüm ayarları düşük/RT Açık(Medium)
Oyun akışkan hale gelerek 60fps'yi geçti, fakat grafikler düşük olunca RT pek hissedilemedi tabi.
Hocam bir kere daha rahatsız ediyorum kusura bakmayın siz bu rt olayını söyledikten sonra bende denemek istedim.Herkesin bildiğin minecraftta rtx denemeye çalıştım fakat 2060 üzeri diyip haritasını indirtmedi bu yüzden test edemedim rtx destekleyen bir oyun önerebilirmisin?

erturk.gg

80+ Bronze
Hocam bir kere daha rahatsız ediyorum kusura bakmayın siz bu rt olayını söyledikten sonra bende denemek istedim.Herkesin bildiğin minecraftta rtx denemeye çalıştım fakat 2060 üzeri diyip haritasını indirtmedi bu yüzden test edemedim rtx destekleyen bir oyun önerebilirmisin?
Fortnite

erturk.gg

80+ Bronze
Top Bottom