yalnız nugget
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Tevfik S
Selam arkadaşlar. elimde ASUS PHOENİX GTX 1660 O.C versiyonu var. Bu kart ile oyunlara girerken VİDEO_TDR_FAİLURE hatası alıyorum dosyanın kaynağı da nvlddmkm.sys olarak geçiyor. WinDbg Programından baktım. Blue Screen hatası bu galiba ama bu hata bilgisayarda meydana geldiğinde benim monitörümde gözükmüyor biraz bekletiyor sonra restart atıyor kasa. oyun sırasında oluyor bu durum aniden ekran gidiyor sesler gelmeye devam ediyor fakat 5-6 saniye sonra sesler yerine cızırtı sesip gelip dediğim gibi kasa restart atıyor. İnternette araştırdım çoğu kişi driver hatası demiş. Bende DDU ile Winndows'un kurduğu driveri kaldırdım güvenli mod olacak şekilde. Ve sonra en son güncel sürüm yükledim fakat gene işe yaramadı. Kartta sorun var mıdır diye OCCT'de VRAM ve 3D testine soktum yaklaşık 30 dakika bi sonuç alamadım. hala sorunum devam ediyor ve çözemedim oyunlarda yaklaşık özellikle 2-3 saat oynadıktan sonra karşılaşıyorum. En çok da bu sorun Valorant'ta oluyor sebebini bilmediğim bir şekilde. DMP dosyası da bu https://drive.google.com/file/d/1FZmMl5laUSZkII-U9wK9EQhR81Pdmqa5/view
Son düzenleme: