Anakart giriş seviye ram dual değil SSD yok PSU markasıda idarelik bir şey olduğunu varsayıyorum 6000-6500 gibi bir şey eder maksimumAlıntıyı görüntüle
Selamın aleyküm arkadaşlar bu sistemin ederi nedir 2. El
Sıfır fiyatı zaten bu sistemin 500gb SSD r5 3600 16gb 3200mhz sistemler 10-11kya bulunuyor saçmalamış arkadaşSordugum kişi 8k diyor fiyat olarak
6000 hadi bilemedin 6500Sordugum kişi 8k diyor fiyat olarak
Okadar kötümü ya :/a.s. kardeşim ne yazıkki sistem berbat
teşekkürler hocam ozaman pas geçeyim sistemiSıfır fiyatı zaten bu sistemin 500gb SSD r5 3600 16gb 3200mhz sistemler 10-11kya bulunuyor saçmalamış arkadaş
Post automatically merged:
6000 hadi bilemedin 6500
Bütçen ne?Okadar kötümü ya :/
teşekkürler hocam ozaman pas geçeyim sistemi
Özelden yardımcı olayım ben sanaHocam 10k bilemedin 11k içinde ekran da olucak bu bütçeye
Hocam peki ne kadar eder bu sistem bu haliyleDostum buradaki herkes çok bilmiş olduğu için doğru dürüst öneri çıkmaz sen 2. El sitelerini incele fiyat ortalamasını al ve ona göre yaz. Zaten kartın ederi en az 4000 civarı. Sistemin çöp vs değil yükseltilmeye ihtiyacı var.
OlurÖzelden yardımcı olayım ben sana
Sistem ona ait değil alım yapacak 8000tl bu sisteme verilmiyceğini söyleyecek kişiler çok bilmiş ise seni gerçekten merak ettimDostum buradaki herkes çok bilmiş olduğu için doğru dürüst öneri çıkmaz sen 2. El sitelerini incele fiyat ortalamasını al ve ona göre yaz. Zaten kartın ederi en az 4000 civarı. Sistemin çöp vs değil yükseltilmeye ihtiyacı var.
Satıcı olduğunu sandım burada hatalıyım özür diliyorum.Sistem ona ait değil alım yapacak 8000tl bu sisteme verilmiyceğini söyleyecek kişiler çok bilmiş ise seni gerçekten merak ettim![]()