1 dolar için ekran kartını ben zorlamazdım şahsen.Günlük ortalama 1 dolar kazanırsınız. Ekran kartı bakımlarını düzenli yaparsanız sorun olmaz. Değermi değmezmi siz karar vereceksiniz.
neden yapmadınızAynı kartla 1 ay kazım yaptım. Bir daha yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profesyonel olarak kazım yapanlar daha iyi bilir.
Ekran kartı bakımlarını düzenli olarak yapmaktan kasıtnız 6 ayda bir termal macun sürmek vs gibi miGünlük ortalama 1 dolar kazanırsınız. Ekran kartı bakımlarını düzenli yaparsanız sorun olmaz. Değermi değmezmi siz karar vereceksiniz.
Evet.Ekran kartı bakımlarını düzenli olarak yapmaktan kasıtnız 6 ayda bir termal macun sürmek vs gibi mi
İlk 10 gün sorunlu geçti. Kazım çok düşüktü sonra profesyonel kişilerden yardım aldım. Bana tek Kart mantıklı gelmedi.neden yapmadınız
dostum merhaba bendede gtx 1660 super var günde 12 saat çalıştırsam ne kadar kazanırım aylık ?bana kalırsa hala değer 34 mh/s 80w ile kazım yapıyordum tek kart ile 25k civarı kar etmiştim eth nin artmasıyla şuan 750 TL civarı getiriyor 100 TL civarı da elektirik gideri olur
hangi belleklere sahip olduğunu ne güçte kazım yaptığına göre değişir ama ortalama bişi söylemek gerekirse 24 saat çalıştırırsan 500 tl eline geçer 250 tl yanidostum merhaba bendede gtx 1660 super var günde 12 saat çalıştırsam ne kadar kazanırım aylık ?