GTX 1660 Tİ FG var mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Merhaba arkadaşlar FG hangi ekran kartlarında var tam olarak bilmiyorum ama YouTube üzerinden izlediğim bir video da adam 1660 Süper miydi Tİ miydi bilmiyorum ama FG+FSR açınca cyberpunk da 100 FPS aliyordu

eski model ekran kartlarinda en yeni nvidia dlss frame gen ozellikleri olmayabilir onun yerine steamde lossles scaling frame gen adli uygulamayi alirsan 4x e kadar frame gen yapabiliyorsun ve her uygulamada kullaniliyor youtubede video izlerken film izlerken vs calisiyor

Merhaba arkadaşlar FG hangi ekran kartlarında var tam olarak bilmiyorum ama YouTube üzerinden izlediğim bir video da adam 1660 Süper miydi Tİ miydi bilmiyorum ama FG+FSR açınca cyberpunk da 100 FPS aliyordu
Nvidia'nın sadece 40xx ve 50xx serisi kartlarında FG bulunuyor fakat sandığın kadar kullanışlı değil. Ama arkadaşın dediği gibi Steam üzerinden Loseless Scaling satın alıp, FG benzeri bir deneyim yaşayabilirsin.

Lossless scalingi boşver hocam gecikmeyi çok arttırıyor, fps i de o kadar iyi arttırdığı söylenemez yakalamayı görüntün üzerinden yaptığı için. Optiscaler modları var biraz youtubede araştırma yap amd frame gen + fsr açılabiliyor sizin kartlarda lossless scaling oyun içi frame gen + fsr teknolojilerinin olmadığı oyunlarda kullan başka kullanma.

fsr 3.1 kullan ndvia benzer bir şey getirene kadar 1000 200 3000 serisi kartlarda yok intelin benzer birşeyi var hiç denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,752
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri