Eniyicevap
80+
Nakavt
İdarelik kartsa R7 240'da alınabilir. Ayrıca hiç idarelik olduğunu düşünmüyorum. 750 Tİ gücünde demiyor muydun? 750 Tİ alacak adam idarelik mi alır sence? Sistemine yetecek bir ekran kartı arıyordur ve 750 Tİ alacaktır. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor .400 liraya R7 240 almaktan iyidir zaten bu kartlar 1-2 ay kullanmalık idarelik kartlar.
Yüksek TDP'si olan eski kartları bende biliyorum sorun çıkarma ihtimali olduğunu o kadar bilgisiz değiliz çok şükür.
Sevgili arkadaşım, aynı paraya niye 2-3 kat performans veren kart almasın adam.İdarelik kartsa R7 240'da alınabilir. Ayrıca hiç idarelik olduğunu düşünmüyorum. 750 Tİ gücünde demiyor muydun? 750 Tİ alacak adam idarelik mi alır sence? Sistemine yetecek bir ekran kartı arıyordur ve 750 Tİ alacaktır. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor .
Hayır o konuda haklısın. Ben örnek olarak dedim. 560 Tİ'ı idarelik demene şaşırdım. Bu kartları idarelik alacağıma daha düşük riskli R7 240 alırım gibisinden. İdarelik kartlar değil bunlar.Sevgili arkadaşım, aynı paraya niye 2-3 kat performans veren kart almasın adam.
Masraflı bir kart çünkü. Derdi çok. Ayrıca aşırı eski 2011 üretim başlama tarihi. 40nm olması cabası. OC performansı zaten kötü.Sevgili arkadaşım, aynı paraya niye 2-3 kat performans veren kart almasın adam.
1-3 ay arası kullandığında arıza yapacağının garantisini nasıl veriyorsun ?Hayır o konuda haklısın. Ben örnek olarak dedim. 560 Tİ'ı idarelik demene şaşırdım. Bu kartları idarelik alacağıma daha düşük riskli R7 240 alırım gibisinden. İdarelik kartlar değil bunlar.
Kaynak ver hocam 300-350W demekle olmuyor.Masraflı bir kart çünkü. Derdi çok. Ayrıca aşırı eski 2011 üretim başlama tarihi. 40nm olması cabası. OC performansı zaten kötü.
Peak olarak 300-350W arasını görebilen bir kart. Bu tüketim 6900XT ile eş değer.
Kaynak ver hocam 300-350W demekle olmuyor.
Bayağı eski, güç tüketimi bi hayli yüksek, bu modellerde sorun yaşayan çok. Bunları referans alarak riskli olduğunu düşünüyorum.1-3 ay arası kullandığında arıza yapacağının garantisini nasıl veriyorsun ?
Yapmayacağının garantisini veremezsin bende yapacağının garantisini veremem ama olasılığı 750ti' dan 2-3 kat daha fazla.1-3 ay arası kullandığında arıza yapacağının garantisini nasıl veriyorsun ?
Gigabyte GTX 560 modeli için var mı bunun aynısından ?Alıntıyı görüntüle[Tested and Burned] ASUS GeForce GTX 560 Ti DirectCU II TOP Review | Geeks3D - Part 7
[Tested and Burned] ASUS GeForce GTX 560 Ti DirectCU II TOP Review - Part 7www.geeks3d.com
Alıntıyı görüntüle
Hazır görmüşken bir şey sorabilir miyim?Gigabyte windforce gtx 770 in tdp değeri ne?Almayı düşünüyorum da.Masraflı bir kart çünkü. Derdi çok. Ayrıca aşırı eski 2011 üretim başlama tarihi. 40nm olması cabası. OC performansı zaten kötü.
Peak olarak 300-350W arasını görebilen bir kart. Bu tüketim 6900XT ile eş değer.