Neler Yeni

GTX 770 1300 TL alınır mı?

Keptın

80+ Silver
Birkaç ay önce olsa alınır derdim ama düşme trendi varken bence alınmaz. Maks 1000 tl

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Peki bunu düşünme sebebiniz nedir yani ethereum 400 düşse 600 dolar olarak artıyor daha sonra bunun yanında mining yapan gereksiz insan evlatları artmaya devam ediyor ve stok sorunlarını artırmaya da devam ediyorlar firmalara bakıldığında da mining işlemine pekte engel olmuyorlar yeni seri kart çıkarıyorlar mining e biraz engel olmak için ancak bakıyosun 3000 serisi e onu alıcak insan sayısı zaten sınırlı bu gidişle ben düşeceğini düşünmüyorum fakat sizin neden böyle düşündüğünüzü merak ettim
Mining yapanlara laf atmasaydın daha iyi bir yazı olurdu.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1100 civarına belki işte

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1500TL'ye GTX960 olduğunu var sayarsak bi tık pahalı kalıyor.

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Şu yüzden :
-Lhr Kart Üretimi
-Çindeki Madencilerin Kepenk Kapatması.
-Yakında yasak gelebilme ihtimali var (Çinde)
-Eth 2.0'a geçilecek olması. (Geçilince artık ekran kartları ile mining yapılamayacak. Bunun sonucunda eth 'nin bant genişliği artacak ve bu yüzden Bazı Coinler Dibi görecek) (ytd)

Şimdiden bunların etkilerini görmeye başladık
Yüksek ve Orta Segment Kartların Birçoğunun fiyatı şuan düşüşte. Yakında Alt Segmente de yansır diye düşünüyorum.
Lhr kart üretimi ve çindeki madenciliğin bitişi neredeyse 1 yılı doldurucak ve fiyatlarda hiç bir değişiklik yok çinde yasak gelme durumu hakkında bilgim yok eth 2.0 kartların üretilmesi yaklaşık 1 sene sonra olur çünkü firmalar şu an normalden çok daha fazla satış yapıyor mining yüzünden ilerleyen zamanlarda kesinlikle buna bir çözüm bulunur ve düşme yaşanır dediğiniz gibi ama bunun yakın tarihte olucağını hiç sanmıyorum ama kesinlikle olması taraftarıyım tabii ki herkes gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartlarıyla başka coinler kazılıyor. ETH kadar kazandırmasada Ravencoin kazancı gayet iyi.
+1 bir de bu olay var dediğimin üzerine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,012
Üyeler
165,270
Son üye
bill
Top Bottom