Mining yapanlara laf atmasaydın daha iyi bir yazı olurdu.Peki bunu düşünme sebebiniz nedir yani ethereum 400 düşse 600 dolar olarak artıyor daha sonra bunun yanında mining yapan gereksiz insan evlatları artmaya devam ediyor ve stok sorunlarını artırmaya da devam ediyorlar firmalara bakıldığında da mining işlemine pekte engel olmuyorlar yeni seri kart çıkarıyorlar mining e biraz engel olmak için ancak bakıyosun 3000 serisi e onu alıcak insan sayısı zaten sınırlı bu gidişle ben düşeceğini düşünmüyorum fakat sizin neden böyle düşündüğünüzü merak ettim
GTX960 Daha güçlü diye biliyorum Benchmark Testlerine bakabilirsiniz.Performans olarak farkları ne
knk profil resmin anlamı ney ?3 fanlı baya baya temiz bi kart değer mi?
Çokta bi farkı bulunmuyor aslında baktım şimdiGTX960 Daha güçlü diye biliyorum Benchmark Testlerine bakabilirsiniz.
Bi anlamı yok sadece hoşuma gidip kişileştirmiş olduğum bi çizim ve dövmesi varknk profil resmin anlamı ney ?
GTX 770 %10 civarı daha güçlü.GTX960 Daha güçlü diye biliyorum Benchmark Testlerine bakabilirsiniz.
1200Ne kadara düşmeli sizce
Ekran kartlarıyla başka coinler kazılıyor. ETH kadar kazandırmasada Ravencoin kazancı gayet iyi.Geçilince artık ekran kartları ile mining yapılamayacak
Lhr kart üretimi ve çindeki madenciliğin bitişi neredeyse 1 yılı doldurucak ve fiyatlarda hiç bir değişiklik yok çinde yasak gelme durumu hakkında bilgim yok eth 2.0 kartların üretilmesi yaklaşık 1 sene sonra olur çünkü firmalar şu an normalden çok daha fazla satış yapıyor mining yüzünden ilerleyen zamanlarda kesinlikle buna bir çözüm bulunur ve düşme yaşanır dediğiniz gibi ama bunun yakın tarihte olucağını hiç sanmıyorum ama kesinlikle olması taraftarıyım tabii ki herkes gibi.Şu yüzden :
-Lhr Kart Üretimi
-Çindeki Madencilerin Kepenk Kapatması.
-Yakında yasak gelebilme ihtimali var (Çinde)
-Eth 2.0'a geçilecek olması. (Geçilince artık ekran kartları ile mining yapılamayacak. Bunun sonucunda eth 'nin bant genişliği artacak ve bu yüzden Bazı Coinler Dibi görecek) (ytd)
Şimdiden bunların etkilerini görmeye başladık
Yüksek ve Orta Segment Kartların Birçoğunun fiyatı şuan düşüşte. Yakında Alt Segmente de yansır diye düşünüyorum.
+1 bir de bu olay var dediğimin üzerineEkran kartlarıyla başka coinler kazılıyor. ETH kadar kazandırmasada Ravencoin kazancı gayet iyi.