Numß
80+
Dahası
3 fanlı baya baya temiz bi kart değer mi?
eski bir kart tabii ki ve bayada güç tüketiyor bunlar sorun değil ise alabilirsiniz güçlü bir kart3 fanlı baya baya temiz bi kart değer mi?
Yeterfsp 600w hydro yeter mi
Bence Şuan almayın , Birkaç aya alt segmentte düşüş bekliyoruz3 fanlı baya baya temiz bi kart değer mi?
1650 ,1650s ,Rx570 , Rx5500xt 4GBAlt segment derken? örneğin hangi kartlar
Peki bunu düşünme sebebiniz nedir yani ethereum 400 düşse 600 dolar olarak artıyor daha sonra bunun yanında mining yapan gereksiz insan evlatları artmaya devam ediyor ve stok sorunlarını artırmaya da devam ediyorlar firmalara bakıldığında da mining işlemine pekte engel olmuyorlar yeni seri kart çıkarıyorlar mining e biraz engel olmak için ancak bakıyosun 3000 serisi e onu alıcak insan sayısı zaten sınırlı bu gidişle ben düşeceğini düşünmüyorum fakat sizin neden böyle düşündüğünüzü merak ettim1650 ,1650s ,Rx570 , Rx5500xt 4GB
Şu yüzden :Peki bunu düşünme sebebiniz nedir yani ethereum 400 düşse 600 dolar olarak artıyor daha sonra bunun yanında mining yapan gereksiz insan evlatları artmaya devam ediyor ve stok sorunlarını artırmaya da devam ediyorlar firmalara bakıldığında da mining işlemine pekte engel olmuyorlar yeni seri kart çıkarıyorlar mining e biraz engel olmak için ancak bakıyosun 3000 serisi e onu alıcak insan sayısı zaten sınırlı bu gidişle ben düşeceğini düşünmüyorum fakat sizin neden böyle düşündüğünüzü merak ettim