Gtx jaculus tablet nasıldır?

Yani güzel, bu fiyata max bu.

Nasıl güzel diyebiliyorsunuz, anlamıyorum. İşlemci çağ dışı. Bu işlemciyle edit falan yapılmaz, adamı kanser eder. Üstelik hometech hiç güvenilir bir firma değildir. Kalitesiz fason üretim yapar. Siz bu fiyata Huawei bakın.

Huawei de sp 680 var ve unisoc 618’den çok çok iyi. Linkten inceleyebilirsiniz. 618 pubg açamamış ama snapdragon 680 medium oynatmış.

Son düzenleme:
Nasıl güzel diyebiliyorsunuz, anlamıyorum. İşlemci çağ dışı. Bu işlemciyle edit falan yapılmaz, adamı kanser eder. Üstelik hometech hiç güvenilir bir firma değildir. Kalitesiz fason üretim yapar. Siz bu fiyata Huawei bakın.

Huawei de sp 680 var ve unisoc 618’den çok çok iyi. Linkten inceleyebilirsiniz. 618 PUBG açamamış ama snapdragon 680 medium oynatmış.
Cevap için teşekkürler sizin dediğiniz snapdragon 680 işlemcisi olan honor pad 8 i almak için üzerine 1000 tl daha koysam değermi çünkü huawein kendi mağazasında az uygulama var google uygulamaları kurmak için uygulama falanda indirmek istemiyorum. Dediğim honor pad 8 in capcut testi varmış baktım gayet akıcı gibi özellikleride fiyatına göre bana iyi geldi.

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler sizin dediğiniz snapdragon 680 işlemcisi olan honor pad 8 i almak için üzerine 1000 TL daha koysam değermi çünkü huawein kendi mağazasında az uygulama var google uygulamaları kurmak için uygulama falanda indirmek istemiyorum. Dediğim honor pad 8 in capcut testi varmış baktım gayet akıcı gibi özellikleride fiyatına göre bana iyi geldi.
android telefonunuz varsa huawei app marketi telefonunuza yükleyebilirsiniz

bu tabletin değerlerini yansıtmadığını söyleyenler var incelemelerde. mesela Samsung a8 3 Gb ram var ama daha optimize çalışıyormuş sen düşün gerisini.

ikinci el daha iyi bir şey bulursunuz

Geri