Biliyorum biliyorum İnşallah Temmuzdada Böyle Bir Sistem Çıkar da alırımHa tamam. Ama bırakın temmuzu cumaya bile kalmaz bu sistem.
O Zaman Yapacağın Şey Kolay Gir ve Al BitmedenTam benim bütçe aslında he.
Seni takip ediyorum aklımdasın. Temmuz ayında söz senin için araştırır bulurum.Biliyorum biliyorum İnşallah Temmuzdada Böyle Bir Sistem Çıkar da alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O Zaman Yapacağın Şey Kolay Gir ve Al Bitmeden
Tek sıkıntı Temmuz gibi alacak olmam, o zaman acaba böyle sistem bulurmuyum bilmem...Biliyorum biliyorum İnşallah Temmuzdada Böyle Bir Sistem Çıkar da alırım
O Zaman Yapacağın Şey Kolay Gir ve Al Bitmeden
Ben varımTek sıkıntı Temmuz gibi alacak olmam, o zaman acaba böyle sistem bulurmuyum bilmem...
Temmuz ayinda almamin sebeblerinden birisi Karne Hediyesi Anlaminda Aslinda İki Donemde Taktir Aldim O Yuzden Teşekkür EderimSeni takip ediyorum aklımdasın. Temmuz ayında söz senin için araştırır bulurum.
Tamam hocam siz sıkıntı yapmayın. Arada böyle konular açacağım için forum'da aktif olun her türlü haberdar olursunuz.Temmuz ayinda almamin sebeblerinden birisi Karne Hediyesi Anlaminda Aslinda İki Donemde Taktir Aldim O Yuzden Teşekkür Ederim
sİsTeM LeŞ uGlUmAllahım nolur bu konuya da gelip leş sistem yazmayın nolur bakın nolur.
Birazdan "sİsTeM LeŞ uGlUm" diyenler olur gibi;
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı @TECHNO klavyeyi @6n_adam kullanıyor. Klavyenin incelemesini de @Banxtre yapmıştı.
WADAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞAha geldi(!)
WADAĞĞĞ