Merhaba, ben konuyu açan kişinin sistemini belirttiğini göremiyorum yani kişi güç kaynağını zorlayıp zorlamadığını belirtmemiş ki gidip 600w psunun besleyemeyeceği şeyi takıp kullanırsan patlaması gayet normal ama şuan bu atılan mesajların tamamen kötüleme amaçlı olduğunu düşünüyorum halbuki bir markayı deneyip test etmeden asıl sonuçlarına ulaşamazsınız, şimdi gelelim konuya konuda ne kadar bilgilisiniz değilsiniz bilmiyorum o yüzden basit bir şekilde herkes için konuşacağım, garantisi olan eşya elinizde kalmaz arkadaşlar o psu yoktan patlamamıştır gidip çomak sokmadıysanız her türlü garanti desteğini alabilirsiniz, markanın deneyimsiz zamanlarda ki psularını deneyip yeni psularına bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla, yanii kısacası bir şeyi alırken nasıl yapmalısınız yapmamalısınız bunları iyice araştırın insanların gözünü de korkutmayın o insan onu kullansa deneyimi olacak deneyimlerin önünü açın herhangi bir psuyu ihtiyacınızı karşıladığı sürece deneyin e ama paranız var ise bilinen ve kaliteli markaları tercih etmeniz iyi bir seçim olacaktır. İyi günler.