Neler Yeni

Güç Kaynağı C4 Gibi Patladı

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,093
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bir tanıdığın dandik kullanıyordu ama sen high power kullandığın için evininb yanındaki direğe düşen yıldırımda seninkine bir şey olmamaış ama diğer PC'ye bir şey olmuş diye biliyorum SDN'de yazmıştın sanki. :D
Evet öyle yazdım da ev havaya uçtu nedir :D
Sadece sistemi komple yandı.

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
@TheFreaky q Konu başlığı olmamış gibi.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Acıdım çoçuğa :d neyse acımak iyi değildir, onun haline düşebilirim. Zaten ekran kartı yok bu patlasa kim bilir ne olur :d

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RAMPAGE PSU kullanmak Valorantta bombanın yarısını çözüp arkadaşına bırakıp arkadaşının bombayı son saniyelerde çözücem havasına girip saniyeye yetişememesidir.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Acıdım çoçuğa :d neyse acımak iyi değildir, onun haline düşebilirim. Zaten ekran kartı yok bu patlasa kim bilir ne olur :d
ne kadar komik bir ÇOCUKSUN sen :) , biraz daha yaşın büyüsün forumlarda takılman senin için iyi değil gibi.

• Üzgün

Çınar Yaşar

80+ Gold
Rampage için normal ama diğer markalara da bilmeden C4 diyenlere de ayar oluyorum

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bende elimi yakıyordum az kalsın eski sistemde.

• Hahaha

enescann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
EnescanKartop
Merhaba, ben konuyu açan kişinin sistemini belirttiğini göremiyorum yani kişi güç kaynağını zorlayıp zorlamadığını belirtmemiş ki gidip 600w psunun besleyemeyeceği şeyi takıp kullanırsan patlaması gayet normal ama şuan bu atılan mesajların tamamen kötüleme amaçlı olduğunu düşünüyorum halbuki bir markayı deneyip test etmeden asıl sonuçlarına ulaşamazsınız, şimdi gelelim konuya konuda ne kadar bilgilisiniz değilsiniz bilmiyorum o yüzden basit bir şekilde herkes için konuşacağım, garantisi olan eşya elinizde kalmaz arkadaşlar o psu yoktan patlamamıştır gidip çomak sokmadıysanız her türlü garanti desteğini alabilirsiniz, markanın deneyimsiz zamanlarda ki psularını deneyip yeni psularına bakmıyorsunuz anladığım kadarıyla, yanii kısacası bir şeyi alırken nasıl yapmalısınız yapmamalısınız bunları iyice araştırın insanların gözünü de korkutmayın o insan onu kullansa deneyimi olacak deneyimlerin önünü açın herhangi bir psuyu ihtiyacınızı karşıladığı sürece deneyin e ama paranız var ise bilinen ve kaliteli markaları tercih etmeniz iyi bir seçim olacaktır. İyi günler.

Top Bottom