Neler Yeni

Güç kaynağımda coil whine var

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
cw de bobin ağlaması oluyor sizce garantiyle uğraşmaya değer mi? böyle kullanmalı mıyım? kasanın camını kapattığımda duyulma oranı çok düşük oluyor markası fsp.

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
cw de bobin ağlaması oluyor sizce garantiyle uğraşmaya değer mi? böyle kullanmalı mıyım? kasanın camını kapattığımda duyulma oranı çok düşük oluyor markası fsp.
coil whine zararlı bir şey değil ama rahatsız oluyorsanız değiştirin tabii ki benim ekran kartımda var ama çok rahatsız etmiyo bi zararıda yok

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
coil whine zararlı bir şey değil ama rahatsız oluyorsanız değiştirin tabii ki benim ekran kartımda var ama çok rahatsız etmiyo bi zararıda yok
yani uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum bende o yüzden kalsın diyorum ama sorayım dedim bi yani sıfır sistem aldım ama beni uğraştırma seviyesi 2.el sistem gibi oldu

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
yani uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum bende o yüzden kalsın diyorum ama sorayım dedim bi yani sıfır sistem aldım ama beni uğraştırma seviyesi 2.el sistem gibi oldu
hocam dediğim gibi rahatsız ediyorsa değiştirin onun dışında uğraşmaya gerek yok zararlı değil. :)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
ismail
Top Bottom