Var aynı değiller. Birinin Cuda Çekirdekleri daha az. Size açıklamaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz. Orada yazan özellikler içindeki çiplerin aynı olduğu anlamına gelmez ayrıca mhz hızları da farklı olabilir.2060 süper 2070 le bir fark yok
aynı olamaz olsa bile başka farklar vardır dostum kimse almazdı öyle olsa
Hocam incehesaba göre bakmayın her şeye. Benchmark testlerine de bakın biraz. 2070 daha iyi bir kart.ince hesapta bir fark yok bekle link atıyorum
knk ozaman kusura bakma orda yazmadığı için ince hesapta gezinirken görüm kusura bakmaVar aynı değiller. Birinin Cuda Çekirdekleri daha az. Size açıklamaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz. Orada yazan özellikler içindeki çiplerin aynı olduğu anlamına gelmez ayrıca mhz hızları da farklı olabilir.
Önemli değil açıklamaya çalıştım ben sadece.Karşılaştırırken bir kaç kanaldan oyun testleri izlersiniz aradaki farkı çok net bir şekilde görebilirsiniz.knk ozaman kusura bakma orda yazmadığı için ince hesapta gezinirken görüm kusura bakma
nemrut inadı var hocamdaknk ozaman kusura bakma orda yazmadığı için ince hesapta gezinirken görüm kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusura bakmayın orada yazmadığı için ince hesapta gezinirken görüm kusura bakmayın
orayla sabit kalma testler izle benchmarklara bak anlarsın demek istediğimi