Neler Yeni

🔥 Guild [ModartPC] | AMD R5 5600X | Radeon RX 6750 XT 16.499 TL 🔥

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
birbirlerini geçmek amaçları başka bişi değil işlemci kan ağlıyor 88 dereceye çıkıyor kimsenin umrunda değil hediye olarak kulaklık mouse koymuşlar napim ben onları oraya işlemciyi soğutacak adam akıllı soğutucu koymak çokmu zor oraya adam akıllı mesh bi kaa koymak çokmu zor madem yapıyoırsunuz bi iş tam yapın sözde oyuncu kasası ama işlemci duman atacak neredeyse bide bütçesi olan soğutucu alabilir diyorlar millet parayı zor buluyor kasaya almaya bide soğutucu arıcak

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fikirlerimi söylemek gerekirse SoutPaws'ın daha üst modeli. F/P oranları aynı.

Yanında bedava 3 oyunu almak için:
Güzel fiyat. DA SouthPaws'dan azcık daha performans verir. 1500 TL farka değer mi orası tartışılır ama ben SouthPaws'ı tercih ederdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler bende
r5 3500x
16gb pny 3200 ram
pny 1660 super
500w fsp 80 bronz
bi de m2 ssd var
bunu kaça satabilirim bu çıkan sistemi almak istiyorum bunun ssd sini satacağım pc ye koyucam. Ankarada elden verebilirim benim sistemi
Konu açsan daha iyi olurdu.

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Güzel fiyat. DA SouthPaws'dan azcık daha performans verir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açsan daha iyi olurdu.
şimdi işi bilenler buraya bakacak ya arada sormak istedim hızlı reaksiyon alabilirim diye

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
birbirlerini geçmek amaçları başka bişi değil işlemci kan ağlıyor 88 dereceye çıkıyor kimsenin umrunda değil hediye olarak kulaklık mouse koymuşlar napim ben onları oraya işlemciyi soğutacak adam akıllı soğutucu koymak çokmu zor oraya adam akıllı mesh bi kaa koymak çokmu zor madem yapıyoırsunuz bi iş tam yapın sözde oyuncu kasası ama işlemci duman atacak neredeyse bide bütçesi olan soğutucu alabilir diyorlar millet parayı zor buluyor kasaya almaya bide soğutucu arıcak
Sistemlerde bir dünya indirim var 300₺ ver de bir soğutucu al. Yayıncılar sana indirimli hazır sistem yapıyor yapmak zorunda mı? değil. Yapıyorsa kıymetini bil bencilliği bak

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Neye göre daha f/p bilgin yoksa yorum yapma. İşlemci %5 daha performanslı ekran kartı sadece oc yapılmış farklı bir ekran kartı değil. Soutpaws daha iyi. Bu arada kasa PSU ramler berbat. Kimse almadığı için dayıyorlar. Saydığım parçalar gerçekten çok kötü bu arada.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Çok özür dileriz sana indirimli soğutucu bulamadık :(

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Sistemlerde bir dünya indirim var 300₺ ver de bir soğutucu al. Yayıncılar sana indirimli hazır sistem yapıyor yapmak zorunda mı? değil. Yapıyorsa kıymetini bil bencilliği bak
Bence bu sisteme extradan bir de soğutucu masrafı eklenmeli. 89 dereceyi görüyor işlemci.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Neye göre daha f/p bilgin yoksa yorum yapma. İşlemci %5 daha performanslı ekran kartı sadece oc yapılmış farklı bir ekran kartı değil. Soutpaws daha iyi. Bu arada kasa PSU ramler berbat. Kimse almadığı için dayıyorlar. Saydığım parçalar gerçekten çok kötü bu arada.
Sende öldürdün be reis. Sadece OCP koruması eksik PSU'nun. Piyasada Powerboost-Rampage-Gamebooster PSU'lu bir sürü sistem var. Kasanında önü hafif mesh en azından. diğer kasalarda o da yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom