Neler Yeni

🔥 Guild [ModartPC] | AMD R5 5600X | Radeon RX 6750 XT 16.499 TL 🔥

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Sende öldürdün be reis. Sadece OCP koruması eksik PSU'nun. Piyasada Powerboost-Rampage-Gamebooster PSU'lu bir sürü sistem var. Kasanında önü hafif mesh en azından. diğer kasalarda o da yok.
Girş seviye sistem mi alıyoruz knk. 15k para veriyoz 2k 60fps sistem alıyoz. Kasa eser miktarda mesh diye şükür mü edelim 😀. Bu sisteme full mesh tam koruma PSU lazım.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Sistemlerde bir dünya indirim var 300₺ ver de bir soğutucu al. Yayıncılar sana indirimli hazır sistem yapıyor yapmak zorunda mı? değil. Yapıyorsa kıymetini bil bencilliği bak
al işte eleştiri yapıncada hemen kötü oluyoz hadi ben az çok anlıyorum buldum işlemci taktım işten hiç anlamayan birisi nasıl alıcak nasıl takıcak neden 2 iş yapılıyor tamam eyvallah indirimli sistem yapılıyr ona lafımız zaten yok ama neden bu soğutma işi düşünülmüyor hadi koymadınız onada tamam neden özelleştirme kısmına fp bi soğutucu koyulmuyor gidip en düşük 1000 liralık sıvı soğtucular koyuluyor en azından bi wrait prsim koyulsun özelleştirmeye oda yok sonra gelip buarda bişey diyince hemen gardınızı alınıp indirimli aldıgına dua et o ladarda kendin bul tak tarzı tavır alınıyor lafım size değil bu işi yapan herkese

• Beğen
Reaksiyonlar: owel

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Girş seviye sistem mi alıyoruz knk. 15k para veriyoz 2k 60fps sistem alıyoz. Kasa eser miktarda mesh diye şükür mü edelim 😀. Bu sisteme full mesh tam koruma PSU lazım.
Sana toplarken koyuyom bana geliyon pahalı diyon ne bekliyon ki aga.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
al işte eleştiri yapıncada hemen kötü oluyoz hadi ben az çok anlıyorum buldum işlemci taktım işten hiç anlamayan birisi nasıl alıcak nasıl takıcak neden 2 iş yapılıyor tamam eyvallah indirimli sistem yapılıyr ona lafımız zaten yok ama neden bu soğutma işi düşünülmüyor hadi koymadınız onada tamam neden özelleştirme kısmına fp bi soğutucu koyulmuyor gidip en düşük 1000 liralık sıvı soğtucular koyuluyor en azından bi wrait prsim koyulsun özelleştirmeye oda yok sonra gelip buarda bişey diyince hemen gardınızı alınıp indirimli aldıgına dua et o ladarda kendin bul tak tarzı tavır alınıyor lafım size değil bu işi yapan herkese
Bu eleştiri değil insanların emeğine hakaret ve bencillikten başka bir şey değil. Zibilyon tane bilginin bulunduğu YouTube da işlemcisinin sogutucusunu değiştiremeyecek adam YouTube dan izlediği sistem videomdaki pcyi almasın zaten...

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dostum olay sıvı soğutucudan çok kasanın mesh olmaması. Abdullah abinin videosunu izlersen kasanın önü mesh olsaydı sıcaklıklar kabul edilebilir seviyede olacağını anlarsın. Spec delta artık eski bir kasa. Kimse satın almadığı için hazır sistemlerde sana çürük meyve gibi geçiriyorlar. 5600 soğutuc olmadan da makul sıcaklıklarda çalışır mesh kasalarda

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Dostum olay sıvı soğutucudan çok kasanın mesh olmaması. Abdullah abinin videosunu izlersen kasanın önü mesh olsaydı sıcaklıklar kabul edilebilir seviyede olacağını anlarsın. Spec delta artık eski bir kasa. Kimse satın almadığı için hazır sistemlerde sana çürük meyve gibi geçiriyorlar. 5600 soğutuc olmadan da makul sıcaklıklarda çalışır mesh kasalarda
Alkış.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Ah su ekran kartlarını asus yapsalar da sistemler beleşe gelse .d
Technopat Gaming Gen tr de toplamıştı. Orda Asus sponsorluğu olduğundan 18.5K lık sistem 13K ya geldi la.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Yanlış bir bilgi daha :D hocam sadece 1 üründe geri ödeme alabiliyorsunuz :D arkadaş tüm ürünleri dahil etmiş...
Tek ürün olayını biliyorum da sistemi merak ettiydim. Arkadaş sistemdeki tüm parcalari indirime dahil ettiyse o iş yanlıştır.Tek parcaya hak veriyorlar.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Tek ürün olayını biliyorum da sistemi merak ettiydim. Arkadaş sistemdeki tüm parcalari indirime dahil ettiyse o iş yanlıştır.Tek parcaya hak veriyorlar.
hocam yorumu düzelttim sisteme bakın sizce 18 k gibi bir hali var mı :D i3 ve rtx 3060

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom