Gülelim mi, Ağlayalım mı :) Bu örnekteki gibi piyasa sizce normal mi?

adam çiftlik hibesine uygun yazmış belki hepsinde ondan dolayı fiyat farkı oluyordur da diğerleri yazmamıştır
Çiftlik Hibesi sadece işin kurnazlık kısmı, zaten doğuda hayvancılık yapılabilir yerlerin hepsi sözde uygun ama şartları taşıyıp biraz da şansın olması gerek veya dayın olması gerek :) Öncelik ve sıra vardır ayrıca, çok hayvan besleyebileceklere öncelik tanınır ve sanırsam onların kurslarına gitmek gerekiyormuş, eskiden öyle idi galiba, tam ben de bilmiyorum ama bu işler sanıldığı gibi değil.

İnsan sırf çiftlik hibesi diye arsa ve harabe almaz, bu baştan zararı kabullenmektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o ev yıkılacak yeniden yapılacak abonelik aynı kalacak . kimsede kalmaz zaten bu halde masrafları düşünüyorsun ama buraya normal bir insan tamamen yaşamaya gelmez haftasonu için gelen gelir oda ne yapar hazır ev kurdurur ince bir temel dökülür demirin üstüne kurulur
Yazdığın gibi değil, o kadar kolay değil ve ayrıca oraya prefabrik ev gitmez. Kışları soğuk, yazları aşırı sıcak olur Anadolu genelinde... Ayrıca kimse parasını böyle ölü bir yatırıma yatırmaz, çok daha güzel seçenekler veya olanaklar vardır. Burası aşırı pahalı.

2025-05-09_18-30.webp

Adam binanın olduğu arsayı satıyor aslında, bunu anlamıcak kadar emlak cahili olmayın la.

Adam binanın olduğu arsayı satıyor aslında, bunu anlamıcak kadar emlak cahili olmayın la.
Asıl cahil sensin, konuyu okusaydın eğer millete cahil demeden önce kendi ahmaklığının farkına varabilirdin. Sefilce, rezil bir yorum yapmazdın.
Herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu, senin dert etmene gerek yokmuş, yorma kıt aklını.

Asıl cahil sensin, konuyu okusaydın eğer millete cahil demeden önce kendi ahmaklığının farkına varabilirdin. Sefilce, rezil bir yorum yapmazdın.
Herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu, senin dert etmene gerek yokmuş, yorma kıt aklını.
Konuyu okudum. Düpedüz hakaret edip bi de akıl vermeye mi çalışıyorsun? Acınası olan sensin maalesef.

Konuyu okudum. Düpedüz hakaret edip bi de akıl vermeye mi çalışıyorsun? Acınası olan sensin maalesef.
Akıl vermedim, fikrimi paylaştım. Hem ilk önce sen hakaret ettin, ben sadece cevap verdim. Normalde kimseye hakaret etmek istemem ama sen zorladın...

Akıl vermedim, fikrimi paylaştım. Hem ilk önce sen hakaret ettin, ben sadece cevap verdim. Normalde kimseye hakaret etmek istemem ama sen zorladın...
Arsa mantığıyla satıldığı ortada hocam bunu alacak adam arsaya para veriyor üstüne o harabeyi kaldırma masrafı da var.

Arsa mantığıyla satıldığı ortada hocam bunu alacak adam arsaya para veriyor üstüne o harabeyi kaldırma masrafı da var.
Bakınız, hem aşırı küçük bir yer hem de ARSA olup olmadığı konusunda bir kanıt yok, arazi de olabilir.... Ev arsa üzerine yapılabilir ama bu kadar küçük arsaya 1+1 ev herhalde ancak yapılabilir... Ve yine aynı şehirde ARsa fiyatı neredeyse aynı m2 civarı 110bin TL iken bu harabeye aşırı bir para istenmiş. Yıkım masrafı deyip de geçmemek gerek, maliyet artar. Hem gerçekten o küçücük arsayı alıp ev yapmak isteyen bir ne emekli çıkar ne de çalışan çünkü bahçe yok, ev yapsan bahçesi yok, ne anladım ben müstakil evden o zaman :(

Şimdi sarı sitede çokça rastladığım bir saçmalıktan örnek sunacağım :)

Genelde ilanlara bakmam ama yutup videolarında saçma sarı site ilanları videoları vardı, birileri isyan etmişti bu duruma, ben de dedim acaba gerçek mi diye 🤣 Meğer kelimesi kelimesine gerçekmiş, yıkık, virane ev değil, ahırı millet ev diye hem de aşırı şişik bir fiyata ilana koyuyorlar :censored: Böyle bi şey normal değil herhalde, siz ne düşünüyorsunuz? Böyle ilanlara rastladınız mı hiç?

Alıntıyı görüntüle

Bu ilanda fiyat biraz belki de insaflı bile yazılmış olabilir, bazıları milyonlar istiyor harabelerine 😁
Beyler bu ev mi alınır yoksa 5090 sistemmi? acil cevap!

Şimdi sarı sitede çokça rastladığım bir saçmalıktan örnek sunacağım :)

Genelde ilanlara bakmam ama yutup videolarında saçma sarı site ilanları videoları vardı, birileri isyan etmişti bu duruma, ben de dedim acaba gerçek mi diye 🤣 Meğer kelimesi kelimesine gerçekmiş, yıkık, virane ev değil, ahırı millet ev diye hem de aşırı şişik bir fiyata ilana koyuyorlar :censored: Böyle bi şey normal değil herhalde, siz ne düşünüyorsunuz? Böyle ilanlara rastladınız mı hiç?

Alıntıyı görüntüle

Bu ilanda fiyat biraz belki de insaflı bile yazılmış olabilir, bazıları milyonlar istiyor harabelerine 😁
babamın köyündeki taştan yapılmış ev bile bunun 2 katı daha sağlam bu ne la : D

"Abi 5090 ile takas olur mu?"

Geri