Fotoğraf zaten?Fotoğraf diyorsun
Fotoğraf zaten?Fotoğraf diyorsun
Onun yerine 1 kişi komik olan ne dediği için diğerleride koyun gibi aynı şeyi dedi desek daha doğru olur hocam.milletin başlığa focuslanıp asıl olaya dikkat edememesine sebep oldu.
RTX, Ray Tracing değil.Ekran görüntüsü bana ait ve ayrıca hem bu durum geforce now'un "ÜCRETSİZ" versiyonu için komik çünkü adamlar belirtmiş ücretsiz versiyonda RTX vermiyoruz diye ve sistemde RTX ekran kartı var.
Dostum Geforce Now da ücretsiz versiyonda RTX vermiyoruz diyor Geforce fakat bana verdikleri sistemde RTX varben ne yorumları ne de konuyu anladım biri bana izah ederse sevinirim seriiiii çabuk teneffüs bitcek seriii
Kardeşim bak yaradan rabbim bile demiş "OKU yaradan rabbinin adı ile OKU"ben ne yorumları ne de konuyu anladım biri bana izah ederse sevinirim seriiiii çabuk teneffüs bitcek seriii
Valla Ray tracinge sahip ekran kartlarını RTX adında üretiyolar diye biliyorum benRTX, Ray Tracing değil.
GTX gibi seri ismi.
O kartta Ray Tracing özelliği yok diye biliyorum.
O da onu diyor.Valla Ray tracinge sahip ekran kartlarını RTX adında üretiyolar diye biliyorum ben
D-Dostum bu video Dünya'nın mizah seviyesinin üstünde lütfen kaldırır mısın yoksa gülmekten ölücemGülmek için gelenler boşa gelmemiş olsun;
e girmiyor üyelik istiyorBende yapıyor valla klavye gidiyor
apk mı yaptın nasıl yaptın söyleBende yapıyor valla klavye gidiyor