uğraşacak bir şey bul çok boşsun sanırım genel olarakAga benim şu sorunum var çok ciddi bi durumda bile sırıtıyorum ciddi olamıyom bide büyüklerine otururken aklıma bir şey gelşyo gülüyom milletin içinde öle gülğnmes diyo nasıl engellerim ciddi olamıyom
Yani zaten bişey yapılmıyo evde bayaaaa boş zamanım oluyo ful telefon flan ztnuğraşacak bir şey bul çok boşsun sanırım genel olarak
Aklını durdurunca banada söyleAga benim şu sorunum var çok ciddi bi durumda bile sırıtıyorum ciddi olamıyom bide büyüklerine otururken aklıma bir şey gelşyo gülüyom milletin içinde öle gülğnmes diyo nasıl engellerim ciddi olamıyom
uğraşacak bir şey bul yani kendini meşgul edecek ciddi bir şeyler yap kaç yaşındasın bilmiyorum ama 16 altı isen takma yani gül gitsinYani zaten bişey yapılmıyo evde bayaaaa boş zamanım oluyo ful telefon flan ztn
Ben deki durumun tam tersi var.İnsan elinde olmayanı istiyor çok komik anlarda bile kahkaha atamıyorum sadece gülümsüyorum. Beynini ciddi olmaya ayarlaman lazım öncelikle yüz kasları gülme eylemini yaparken beyine sinyan gidiyor ve daha çok gülmeni sağlıyor diye biliyorumAga benim şu sorunum var çok ciddi bi durumda bile sırıtıyorum ciddi olamıyom bide büyüklerine otururken aklıma bir şey gelşyo gülüyom milletin içinde öle gülğnmes diyo nasıl engellerim ciddi olamıyom
Allah daha çok güldürsün gülmek den güzel şey mi varAga bazen böle ev sessiz ben bazen kahkaha atıyor herkes bakıyor flan yaş 17 ama yapamıyom çok gülüyorum gülmekten yanak kaslarım zedelenmiş gülerken titriyo orası