Neler Yeni

Gümrük Aula f75'im ile dalga geçiyor?

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ali Gezen
PUSGHDUISHDUSIAHDSUIDHSUDA
Mesaj otomatik birleştirildi:

21 inde sipariş geçtim şuan uçakta hareket halinde 2000 2.500 TL lik totalde alışveriş yaptım totalde 2 farklı siparişin toplam fiyatı söylediğim yoksa aldırmaz sistem 5 hak var ayda 30 Euro ya kadar ürün alınabiliyor bu hafta sonuna kadar büyük ihtimalle elimde olur ürünler adama göre muamele mı yapıyorlar napiyorlar anlamış değilim sizin kargoyla herhalde amerikan futbolu oynuyorlar ordan oraya ordan oraya k3ndi aralarında gezdiriyorlar acaba işleri yokta iş yaptık gözüksün mü yapıyorlar acaba fkjcbdhdhdd
Hocam ben senden 1 gün önce sipariş verdim havalimanına yeni ulaştı olarak gözüküyor gümrüğe girecek daha.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
22 Kasımda geldi.

22 Kasımda geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal benim aula'yı bütün gümrük bir denedi, Sevdilerse kendileri alacaklar diye.
Vay be. Bana 65TL kredi geldi 2 güne iptal gelcek. Hem de klavye tükendi şansıma tüküreyim.

Ekler

• Screenshot_2024-11-25-19-55-07-417-edit_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-11-25-19-55-07-417-edit_com.einnovation.temu.jpg
    389 KB · Hit: 17
Son düzenleme:

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim
Geçmiş olsun daha demin baktım beyaz rengi stoktaydi hocam ne ara bitti tr de yorum atan 1241 kişi var ürünü satın alipta peynir ekmek gibi gidiyor herhalde ürün
Öyle hocam, benim setupa tam oturacak klavyeydi. Uzun süre stokta olunca iade gelir biriken kredi ve kuponla tekrar alırım dedim de bitmiş. Stok beklicez bakalım inşallah tekrar yakalarım.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
Öyle hocam, benim setupa tam oturacak klavyeydi. Uzun süre stokta olunca iade gelir biriken kredi ve kuponla tekrar alırım dedim de bitmiş. Stok beklicez bakalım inşallah tekrar yakalarım.
Beyaz seri geliyor hocam ben siyah istiyordum sırıtmasın diye yeni olduğu belli olmasın diye 😆 birde sesi daha sert gibiydi daktilo gibi klavyeleri severim özellikle razer green switch beyazda fena değil sesi beğendim neredeyse yada daha fazlası green switchten daha sesli galiba ama yok bir ses güzel gibi magegee markada double pbt puding beyaz ve siyah keycaps aldım temudan ışıklı mışıklı olması hoşuma gidiyor bakalım nasıl gelecekler görecez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom