Neler Yeni

TEMU Aula f75 bozuk mu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Ya şimdi genel bakacak olursak 500 600 TL civarı klavyeden 10 bin tllik klavye performansı beklemek beklentiyi max seviyede tutmak kullanıcıları üzer heveslik yada kısa vadelik götürsün yeter kafasıyla almakta bence fayda var.Ben o kafayla aldım çok bir peformans beklemiyorum suanlik bendeki emektarın rampage şok market klavyesi yaklaşık 3 4 senelik membran klavye neredeyse mekanik klavye kadar sesli içinden geçtiğim bir klavye ama yinede vursamda yumruklasamda hala sağlam çatlak var altında sadece ağır sağlamlık testlerimi geçti yerini tutsun yeterli switch bozulursa yeni switch ayarlarım komple klavye çöpe gitmezse bana yeterki iskelet çalışır vaziyette kalsın switchler bozuldukça klavyeye uygun switch alıp takar takılırım. Amazonda gördüğüm akko switchler sanırım uyacaktır diye düşünüyorum yada glorius markasının kullandığı switchler de uyar herhalde bu konu hakkında deneyimi olan yada alıp kullanan varsa bilgi verirse bence fena olmaz ona göre switch çekerim.

Nezha

80+ Bronze
Bence sorun var diyenler kullanmayı henüz çözemedi. Softwaredan önce firmware kurmak lazım. Ne programda ne de klavyede bir sorun yok. Membrandan geçtiğim için tuşları hızlı algılıyordu bazen 2 kere çıkıyordu bastığım tuş. Kendi programıyla çözdüm onu da.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ali Gezen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,396