kutluyasayan
80+ Bronze
Dahası
Merhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
Ben kullanıyorum bir sorunu yok.Merhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
programını indirince bazı tuşları basmama , bozulma gibi sorun yaşayanları gördüm programında sorun var gibi başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorumMerhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
Programı yüklü mü programdan dolayı mı acabaBen kullanıyorum bir sorunu yok.
Ben 2 ade aldım. Beyazında problem yok ama siyahında t harfi cok zor basıyor veya basmıyor. ama muazzam bir klavyeMerhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
Klavye 10 numara sadece kurcalarken bazen tuşları falan yanlışlıkla kilitliyor arkadaşlar(ben de dahilMerhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
Bende 2 tane var bir siyah bir beyaz driver ve software ide yükledim hiç bir sıkıntıları yok 8 kasımdan beri kullanıyorum ikisini de denedim ikisinde de sorun yokMerhaba aula f75 hakkında şikayetler görüyorum yeni sipariş geçtim kronik bir sorun mu kullanmalık alıyorum çünkü iptal edeceğim yoksa
ak820 deki gibi tuşla mac windows diye ayarlanmadığı için millet yanlışlıkla mac moduna falan alıyor ondan dolayıyani ak820 max konusu da açıldı çok rağbet gördü herkes aldı ama 1 tane sorunlu ak820 max konusu görmedim. bu aulalarda herkes farklı bir şey yaşıyor acaba kronik stok mu boşalttılar indirim aayağına