Ürün hazırlanır para çekilir ve kargoya verilirBenden direk çekti hocam hiç bilgim yok ama mantıksız kargoya verildiğin de kartta para yoksa nolcak o kadar işlem iptal mi olcak.
A tamam o zaman, denk geldim göndermek istedim pek takip ettiğim bir şey değildi zaten.zaten bu fiyattı bu
benimde öyleBenim 1 klavye 1 keycap en son hollanda dsn yola çıktı ams bi gelişme yok aynı bu durumda olan var mı?
Ne zaman sipariş vermiştin kralGüncelleme : son klavye kargoya verildi. Pembe olan
2 siyah klavye tek paket içinde 1
1 kırmızı klavye 1 keycap 1 paket
1 pembe klavye 1 paket
Totalde 3 paketim var inşallah takılmazsa gümrüğe güzel olur.
Genelde bundan sonra teslim olmadan önce gelişme oluyor.Direk uçağa bindi indi çart curt hepsi birlikte yazıcak teslim edilmeden önce. Tahminim bugün yarın gelmesi yönünde.Benim 1 klavye 1 keycap en son hollanda dan yola çıktı ams bi gelişme yok aynı bu durumda olan var mı?
Eğer uçakla gelirse hızlı gelir ama ben bugün yada yarında geleceğini düşünmüyorum siz aldınız da elinize ulaştı mı?Genelde bundan sonra teslim olmadan önce gelişme oluyor.Direk uçağa bindi indi çart curt hepsi birlikte yazıcak teslim edilmeden önce. Tahminim bugün yarın gelmesi yönünde.
Amazondan baya ürün aldım. Olağan dışı durum olmadığı zamanlarda bir haftada gelir. Yukarda yazdığım gibi uçağa binmeden bazen haber alamadığım olurdu 2-3 gün sonra birden teslim edilirdi. Bakardım tüm güncellemeler teslimden sonra girilmiş olurdu. Bir kere Kreefield de bir ürünüm 3 hafta kalmştı oda iptal edilmişti.Eğer uçakla gelirse hızlı gelir ama ben bugün yada yarında geleceğini düşünmüyorum siz aldınız da elinize ulaştı mı?