)) hahahagk 61 satcaklar yazsın cok fıyat vermeyın 2 kat vermıcek 350 falan verırım
350ye mekanik çok beklersin düzgün membran zor alıyon o parayagk 61 satcaklar yazsın cok fıyat vermeyın 2 kat vermıcek 350 falan verırım
350ye mekanik çok beklersin düzgün membran zor alıyon o paraya
ne farkeder isterse bedavaya gelsin satıp aynısın dan alabilecekmiyim hayırHocam sanki şu an aldıklarınızı 1000 TL ye aldınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş düşmesini beklicek bu fiyata kimsenin vereceğini de sanmam ama
Yazıyı tam okumadın galiba arkadaşım kimse satmaz bu fiyata diye belirtmiştim tekrar amazon da fiyatı düşürürse alabilirne farkeder isterse bedavaya gelsin satıp aynısın dan alabilecekmiyim hayır
nmrdjkbnçrzsfnjklgrns<za<z<rsgr<sgklavyeyi 150tl gibi ucuz bir fiyata aldılar diye 200-300tl gibi fiyatlara satacak değiller?
150 ye alıp 200 e satacak kadar ***** değildir herhalde kimse diye düşünüyorumklavyeyi 150tl gibi ucuz bir fiyata aldılar diye 200-300tl gibi fiyatlara satacak değiller?
kanka günlerdir mesajlarına denk geliyorum ve sende bi gariplik var harbigk 61 satcaklar yazsın cok fıyat vermeyın 2 kat vermıcek 350 falan verırım
olum sen ne kadar açgözlü ve boş bi insansın kaç gündür mesajlarına dayanamıyorum sal şu konuyu artikgk 61 satcaklar yazsın cok fıyat vermeyın 2 kat vermıcek 350 falan verırım
aklın yolu birkanka günlerdir mesajlarına denk geliyorum ve sende bi gariplik var harbi