tamam hallettim
hangisini aldınız sizmouse'u aldığım renk satıştan kalkmışsmall aldım, ihtiyacım vardı zaten.
evet benimde blue phantom modelimouse'u aldığım renk satıştan kalkmışsmall aldım, ihtiyacım vardı zaten.
evet evetevet benimde blue phantom modeli
blue phantom small aşşırı hoş geldi değişik bir şeytamam hallettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisini aldınız siz
Gönderi içerisinde birden fazla ürün bulunabilir deniyor.15 Tane almak abartı olmuş gümrükten geçmez 5 taneden fazla alınca gümrükten geçmiyor diye biliyorum. Neyse.
paha almısşınız, blue phantom 105tlden aldim 168tl toplam tuttu.Fiyat hatalı girilmiş falan dinlemedim 165 TL den aldım.
Yahu bu ay içinde aldığım 7. mouse oldu bu. Evde 27 tane mouse var. Alıntıyı görüntüle
al geç misHK Gaming Mira S Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 61 g (Mira-S, Mavi Serenity) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Mira S Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 61 g (Mira-S, Mavi Serenity) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu fiyat nasıl ?
Benim de toplam 165 tuttu. Siz 3 tl daha pahalı almışsınız.HK Gaming Mira S Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 61 g (Mira-S, Mavi Serenity) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Mira S Ultra Hafif Petek Kabuğu Kablolu RGB Oyun Faresi - 12 000 cpi'ye kadar | 6 Düğme - Sadece 61 g (Mira-S, Mavi Serenity) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu fiyat nasıl ?
hangi rengi sendekimira m yerine mira s takas etmek isteyen varsa takas edebilirim
Gül Kuvarslila rengini 110a aldım toplam 175 oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi rengi sendeki