Neler Yeni

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Checkmate

80+ Silver
şu klavyeyi kullanıpta satmaya istekli olan biri var mı :D mükemmel bir hissiyatı var
Klayve güzel de mouselardan ben pek emin değilim açıkçası çok kaliteliye benzemiyor plastik ve malzeme olarak. Ama bütçesi olmayan adam için bulunmaz nimet. HyperX Haste kullandım onun kadar kaliteli olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Checkmate

80+ Silver
ben kaliteli bekliyorum nedense :D
Sirius m in videosunu izledim adam yerden yere vuruyor sirius m in 3389 olan versiyonundan bir arkadaş almış bilgisayar fareyi görmüyormuş tak çıkar yapınca görüyormuş. Eğer öyle olursa gelecek sirius mi iade ederim. Benim bildiğim mira m de sıkıntı yok.

Silinsin

80+ Silver
Sirius m in videosunu izledim adam yerden yere vuruyor sirius m in 3389 olan versiyonundan bir arkadaş almış bilgisayar fareyi görmüyormuş tak çıkar yapınca görüyormuş. Eğer öyle olursa gelecek sirius mi iade ederim. Benim bildiğim mira m de sıkıntı yok.
O sorunu başkasının yaşayacağını düşünmüyorum usb mouse port sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erdoğan
Klayve güzel de mouselardan ben pek emin değilim açıkçası çok kaliteliye benzemiyor plastik ve malzeme olarak. Ama bütçesi olmayan adam için bulunmaz nimet. HyperX Haste kullandım onun kadar kaliteli olacağını sanmıyorum.
Hocam Haste kullanıcıysanız mouseniz gelince bir inceler misiniz ? Haste satın alıcaktım bu mouse alınca beklemeye karar verdim , yorum ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam baya beğendim kullanıyorum yağ gibi akıyor
Teşekkür ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom