LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
5911 tl brüt oluyo kar ile 6500 olur500 Dolar + %20 Gümrük Vergisi + %20 ÖTV + %18 KDV
Bu şekilde hesaplayın.
5911 tl brüt oluyo kar ile 6500 olur500 Dolar + %20 Gümrük Vergisi + %20 ÖTV + %18 KDV
Bu şekilde hesaplayın.
Yurtdışından gidip alırsan gümmrük vergisi cart curt falan kesilmez. Direkt ordaki fiyatı olur.Hocam yurtdışından getirirken vergi kesiliyor mu ki?
Dediğim gibi, bence 6399TL olacak.5911 TL brüt oluyo kar ile 6500 olur
Evet, yurtdışından alıp ülkeye kutusuz şekilde sokarsak, ki kendim kullanacağım zaten vergi kesilmez değil mi?Yurtdışından gidip alırsan gümmrük vergisi cart curt falan kesilmez. Direkt ordaki fiyatı olur.
7K civarı bekliyorum.Kendim için değil, arkadaşıma para biriktir al dedim vergilerde düştü dedim tahmince ne kadar olur bence 5500 olur.
hayır uçakta adamlar acırsa kestirmiyo acımazsa gümrük kesiliyo fakat ötv kdv kesilmiyoYurtdışından gidip alırsan gümmrük vergisi cart curt falan kesilmez. Direkt ordaki fiyatı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi, bence 6399TL olacak.
Evet kesilmez.Evet, yurtdışından alıp ülkeye kutusuz şekilde sokarsak, ki kendim kullanacağım zaten vergi kesilmez değil mi?
ayn kutusuz sokarsan kesilmezEvet, yurtdışından alıp ülkeye kutusuz şekilde sokarsak, ki kendim kullanacağım zaten vergi kesilmez değil mi?
Hayır 1 tane olmak şartıyla kendi malın olarak getirebiliyorsun. Ama kutusunu çıkararak. Aslında kutusunu çıkarmaya gerek yok ama bazı gümrük memurları artislik çıkarabiliyor.hayır uçakta adamlar acırsa kestirmiyo acımazsa gümrük kesiliyo fakat ötv kdv kesilmiyo
500$ lık modelde %30 luk vergi kalkması 1095tl kar ettiriyor (doları 7,3 olarak alınız) aklım pi yi 3 olarak alınızq gitti sjddnsmDiskli 500 Dijital 400 dolar olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde satıcılar kar etmek için normal fiyatın üstünde satıyor.
aynen öyle acaba amerika gidiş geliş uçak fiyatları ne kadarHayır 1 tane olmak şartıyla kendi malın olarak getirebiliyorsun. Ama kutusunu çıkararak. Aslında kutusunu çıkarmaya gerek yok ama bazı gümrük memurları artislik çıkarabiliyor.
Öyle değil. 500 doları önce TL'ye çevireceksin. Diğer vergilerin yüzdeliklerini TL fiyatına göre oranlıyacaksın. 500 doların %20'si değil 3800TL'nin %20'sini alacaksın yani.582 dolar ediyor vergi falan bu dolar olarak hesaplarsak 4300tl ediyor satıcı kar etmek için 4600 e bırakır
Bilmiyorum, onları araştırmak lazım.aynen öyle acaba amerika gidiş geliş uçak fiyatları ne kadar
Bilmiyorum, bilen çok yoktur ama bence 2,7 e idare eder.Peki Nintendo Switch Lite ne kadar olur?