Neler Yeni

Yardım Gümrükte kalırmı? mad60he

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
Merhabalar mad60he almayı düşünüyorum 2200 lira gümrükten geçermi? geçerse kaç lira ekstra vergi gelir? vergi hesaplama sitelerinde 3500 lira fln oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
30 euro üstü bir alışveriş yapmanız durumunda paketiniz ticari olarak değerlendirilir. 3-4 katına kadar, hatta bazı durumlarda 5-6 katına kadar çıkan gümrük vergileri + ürün bedeli ile uğraşmak zorunda kalırsınız. 31 euroluk bir ürün alıp onunla uğraşacağınıza hiç almamanızı öneririm.

Herhangi bir gümrük girişi olmayan bir şehirde yaşıyor olmanız da süreci değiştirmez. Gümrük müşaviri tutmak zorunda kalıyorsunuz zaten. Online bankacılık üzerinden bütün işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gurkanpiro

80+ Platinum
kalır ama satıcıyla konusup faturayı tam dusuk keserse gecebılır

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 euro üstü bir alışveriş yapmanız durumunda paketiniz ticari olarak değerlendirilir. 3-4 katına kadar, hatta bazı durumlarda 5-6 katına kadar çıkan gümrük vergileri + ürün bedeli ile uğraşmak zorunda kalırsınız. 31 euroluk bir ürün alıp onunla uğraşacağınıza hiç almamanızı öneririm.

Herhangi bir gümrük girişi olmayan bir şehirde yaşıyor olmanız da süreci değiştirmez. Gümrük müşaviri tutmak zorunda kalıyorsunuz zaten. Online bankacılık üzerinden bütün işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
uğraşmaya değmez diyorsunuz mantıklı söylememiştim söylemiyorum en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalır ama satıcıyla konusup faturayı tam dusuk keserse gecebılır
öyle oluyormu sıkıntı olmasın sonra not kısmına yazsam dikkate alırlarmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp

Gurkanpiro

80+ Platinum
uğraşmaya değmez diyorsunuz mantıklı söylememiştim söylemiyorum en iyisi

konusmak lazım alanlar var ama degmez bence ugrasmayın

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,815
İsim
Emir
Bu satıcıyla konusup düşük gösterme legal olmayan bir şey.Yakalanırsanız evrakta sahtecilik diye sicilinize işler

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
kerem aydınalp
kendilerine özel olarak mail atarsanız faturayı 1$ olarak düzenlemelerini isterseniz sorun şekilde ulaşır buda bir hilesi hocam :)

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
Rica ederim ne demek,vergi kaçırma oluyor onun için evrakta sahtecilik oluyor.Satıcıya bir şey olmaz zaten tr dışı yargılanma imkanı yok
anladım sıkıntılı bir olay yapmam zaten riskli bir şey uyarınız için teşekkürler.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,815
İsim
Emir
anladım sıkıntılı bir olay yapmam zaten riskli bir şey uyarınız için teşekkürler.
Klavye alacaksanız aula alabilirsiniz diye düşünyüorum.Hazır stok var bu fiyata bedava bir klavye

sinuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammed
kendilerine özel olarak mail atarsanız faturayı 1$ olarak düzenlemelerini isterseniz sorun şekilde ulaşır buda bir hilesi hocam :)
peki böyle alan varmı?

Klavye alacaksanız aula alabilirsiniz diye düşünyüorum.Hazır stok var bu fiyata bedava bir klavye
aula aldım ama bu sıralar en çok gördüğüm uygun fiyatlı manyetik switchli bir klavye olduğundan bide wooting tipinde olunca bir sorayım dedim 30 euro sınırını geçse bile geliyorsa alıcaktım ama geçmiyormuş alamıcaz.

Top Bottom