1 k çokmaz değilmi adamlar ryzen 5 1600 e o kadar fiyat çekiyolar1k eder sanırım. Evet değer tabi ki. Arada dağlar kadar fark var.
3.199tl ye amazon dan aldılar hatırladığım kadarıyla. Tabi o zamanlar 30 euro olayı yoktu. Bir kaç gün sonra çıktı. Kanun geçerli olana kadar teslim aldılar.bu fiyata 1-2 ay önce 5600x alan bir topluluk var kafaları rahat![]()
Benim tecrübime göre sen yılsonunu veya 2025 bekledikçe, daha pahalı alacaksın; alacağın ürünleri. bunu not al kenarıya.Benim hiç acelem yok o yüzden yıl sonunu bekliyorum belki daha da düşer diye
Bana ikinci elden ekran kartı ve eski işlemciler hariç mantıklı gelmiyor. Neredeyse sıfır fiyatlarına satılıyor çünkü. Mesela sıfırı 1900-2000tl olan A520 anakartlar 1700'den falan satılıyor kim neden alıyor anlamıyorum.
onlardan biri olarak keyfim yerinde3.199tl ye amazon dan aldılar hatırladığım kadarıyla. Tabi o zamanlar 30 euro olayı yoktu. Bir kaç gün sonra çıktı. Kanun geçerli olana kadar teslim aldılar.![]()
Hocam bende 3.174 oldu kendi kendi 75 tl indirim yaptı 2.999 nasıl yaparız?Güncel olarak daha uyguna güncellendi.
Hocam kullanamıyorum aktif olmuyor kodkupon250 kodunu kullanırsan 2999tl ye düşüyor.