1 k çokmaz değilmi adamlar ryzen 5 1600 e o kadar fiyat çekiyolar1k eder sanırım. Evet değer tabi ki. Arada dağlar kadar fark var.
3.199tl ye amazon dan aldılar hatırladığım kadarıyla. Tabi o zamanlar 30 euro olayı yoktu. Bir kaç gün sonra çıktı. Kanun geçerli olana kadar teslim aldılar.bu fiyata 1-2 ay önce 5600x alan bir topluluk var kafaları rahat
Benim tecrübime göre sen yılsonunu veya 2025 bekledikçe, daha pahalı alacaksın; alacağın ürünleri. bunu not al kenarıya.Benim hiç acelem yok o yüzden yıl sonunu bekliyorum belki daha da düşer diye
Bana ikinci elden ekran kartı ve eski işlemciler hariç mantıklı gelmiyor. Neredeyse sıfır fiyatlarına satılıyor çünkü. Mesela sıfırı 1900-2000tl olan A520 anakartlar 1700'den falan satılıyor kim neden alıyor anlamıyorum.
onlardan biri olarak keyfim yerinde3.199tl ye amazon dan aldılar hatırladığım kadarıyla. Tabi o zamanlar 30 euro olayı yoktu. Bir kaç gün sonra çıktı. Kanun geçerli olana kadar teslim aldılar.
Hocam bende 3.174 oldu kendi kendi 75 tl indirim yaptı 2.999 nasıl yaparız?Güncel olarak daha uyguna güncellendi.
Hocam kullanamıyorum aktif olmuyor kodkupon250 kodunu kullanırsan 2999tl ye düşüyor.