Kuponu oluşturdum işlemciyi sepete ekledim kuponu kullan seçeneği yokkupon250 yazıp kupon oluştur diyince ne oluyor ? Bir hata mı alıyorsun ? Alıyorsan ne yazıyor ?
Komiksinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLS...33&creativeASIN=B0BTLSBF6M&linkCode=asn&psc=1 satıcı guvenlı durmuyor dfs den 200 lıra farkla alınabılır
Al pişman olmazsın aynı işlemciye sahibimRyzen 5 1600 AF Gtx 1650 süper var masaüstü setupumda alınır mı ilerde ekran kartınıda yükselticem o zamana kadar 1650 süperle idare eder mi?işlemci şuan valoda felan bile yetmiyor
Çok iyi olur. Biosunu elindeki işlemciyle güncellersin.Ryzen 5 1600 AF Gtx 1650 süper var masaüstü setupumda alınır mı ilerde ekran kartınıda yükselticem o zamana kadar 1650 süperle idare eder mi?işlemci şuan valoda felan bile yetmiyor
Ben kullanabiliyorum. Senin hesap yeni telefonunu da onaylamamışsın bunlardan dolayı olabilir mi ? Koşulları göre tıkla bak ne istiyor.Kuponu oluşturdum işlemciyi sepete ekledim kuponu kullan seçeneği yok
Magic ten uzak durun, hakem heyeti ile paramı kurtarabildim tavsiye etmem.Kupon250 kodunu kullanarak 2.999 tl ye alabilirsiniz.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kule tipi soğutucu x123 559tl ye alırsan sıcaklık sorunun da kalmaz. Gayet güzel tercih olur.3 senedir r5 3600 kullanıyorum daha yeni 4060ti taktım pcye gta5te filan darboğaz görmüyorum %95-97 arası kullanıyor gpuyu ama sıcaklıklar ortalama 85 civarı termal macun yenileyeceğim sizce 5600 almalı mıyım 4060tiyla kullanıcam ?
Sana denk gelmesi kötü olmuş ama diğerleri böyle değildir.Magic ten uzak durun, hakem heyeti ile paramı kurtarabildim tavsiye etmem.
Şöyle bir araştırın firmayı şikayet var a falan bakın. Çıkma anakart satışımı dersin, arızalı ürün mü dersin fazlaca şikayet var. Üstüne benim acı tecrübemde var. Denk gelmekten fazlası kesinlikle. Ben alacak arkadaşları uyarayım. Almak isteyen yine alsın.Kule tipi soğutucu x123 559tl ye alırsan sıcaklık sorunun da kalmaz. Gayet güzel tercih olur.
Biosunu güncellemeni öneririm takmadan önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana denk gelmesi kötü olmuş ama diğerleri böyle değildir.
Hocam şu an kule tipi soğutucum var ama macun da kule tipi soğutucu da baya eski akşam macunu yenileyeceğim soğutucu x123 nedir acaba ?Kule tipi soğutucu x123 559tl ye alırsan sıcaklık sorunun da kalmaz. Gayet güzel tercih olur.
Biosunu güncellemeni öneririm takmadan önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana denk gelmesi kötü olmuş ama diğerleri böyle değildir.