İşlemcide sorun varsa aldığın an anlıyorsun. Bir yıl kullanmışsın işlemcilere bişey olmuyor ikinci el fiyat olarak iyi almış pişman olmaz alanda satandadün 1 yıldır kullandığım 5600'ü kutusuz, fansız 2750 TL'den sattım. Sıfır fiyatları düşüyorsa adam üzülecek
Bu dediğim kuponu işlemcide denemeden bilemez ki.İşlemcide sorun varsa aldığın an anlıyorsun. Bir yıl kullanmışsın işlemcilere bişey olmuyor ikinci el fiyat olarak iyi almış pişman olmaz alanda satanda
İşlemcide sorun varsa aldığın an anlıyorsun. Bir yıl kullanmışsın işlemcilere bişey olmuyor ikinci el fiyat olarak iyi almış pişman olmaz alanda satanda
Ürünün arkasında temiz satıcı dediklerimizden. Evet gerçekten işlemcilerin bozulması ihtimali çok düşük.Sorun olsa zaten direkt getir alıyım dedim, hem zaten garantili. Bir de pinlerinde sorun olmadıkça işlemciler zor bozluyor. Eyvallah
İşlemci değiş önce. Valo cs gibi oyunlarda işlemci daha önemli ayrıca önce ekran kartını değişirsen işlemcin darboğaz yapacak muhtemelen o yüzden ya ikisini birlikte ya da önce işlemciyi değişeceksin.3600 ve rx590 kullanıyorum. İlk islemci mi değiştirsem ekran kartı mi karar veremedim. Cs2de 170 180fps alıyorum. 5600 geçsem ne kadar fark eder?
Sadece 10 20fps mi fark eder hocam190 civarı alırsın diye düşünüyorum.
10 20fps için değiştirmeye gerek yok o zamanO kadar eder. Yani ben 5600 rx7600 ile aşağı yukarı 200 civarı fps değeri alıyorum. Çoğu yerde 200 altını görüyorum. 3600 önbelleği iyi. 5600 e göre çok çok fark yok.
Hocam sadece cs için bile olsa bu işlemci her türlü alınır. Cs dışında başka oyunlardada faydası var. 10-20 fpsdan daha fazla çıkar.10 20fps için değiştirmeye gerek yok o zaman
Hocam ben bu işlemciyi en son bu fiyata 2 yıl önce gördüm 2 yıl önce gördüm ve alamadım geçen sene 3.800 liraya aldım bak bu işlemciyi şimdi sattım geçen günlerde Allah'tan da ben al derim kesinlikle çok fark oluyor bende de aynı işlemci vardı sendekinden kesinlikle çok farklı özellikle çok oyunculu oyunlarda yani FPS oyunlarında aşırı hissettim10 20fps için değiştirmeye gerek yok o zaman
Tabi para varsaHocam ben bu işlemciyi en son bu fiyata 2 yıl önce gördüm 2 yıl önce gördüm ve alamadım geçen sene 3.800 liraya aldım bak bu işlemciyi şimdi sattım geçen günlerde Allah'tan da ben al derim kesinlikle çok fark oluyor bende de aynı işlemci vardı sendekinden kesinlikle çok farklı özellikle çok oyunculu oyunlarda yani FPS oyunlarında aşırı hissettim