Neler Yeni

🔥İndirim 🔥GÜNCEL AMD Ryzen 5 5600 Tray 2.999TL🔥

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan
10 20fps için değiştirmeye gerek yok o zaman
Hocam ben bu işlemciyi en son bu fiyata 2 yıl önce gördüm 2 yıl önce gördüm ve alamadım geçen sene 3.800 liraya aldım bak bu işlemciyi şimdi sattım geçen günlerde Allah'tan da ben al derim kesinlikle çok fark oluyor bende de aynı işlemci vardı sendekinden kesinlikle çok farklı özellikle çok oyunculu oyunlarda yani FPS oyunlarında aşırı hissettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bu işlemciyi en son bu fiyata 2 yıl önce gördüm 2 yıl önce gördüm ve alamadım geçen sene 3.800 liraya aldım bak bu işlemciyi şimdi sattım geçen günlerde Allah'tan da ben al derim kesinlikle çok fark oluyor bende de aynı işlemci vardı sendekinden kesinlikle çok farklı özellikle çok oyunculu oyunlarda yani FPS oyunlarında aşırı hissettim
Tabi para varsa

Son düzenleme:

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Ali Mert Okuducu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi para varsa
Akşam 1 2 test videosu izlerim ona göre para ayarlamaya çalışırım artık. Yaşadığım yer küçük olunca satış yapmak zor oluyor. İşlemci elimde kalırsa diye almak istemedim. Akşamki testlerde çok fark varsa almayı düşünüyorum ama

emsed12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan
Akşam 1 2 test videosu izlerim ona göre para ayarlamaya çalışırım artık. Yaşadığım yer küçük olunca satış yapmak zor oluyor. İşlemci elimde kalırsa diye almak istemedim. Akşamki testlerde çok fark varsa almayı düşünüyorum ama
3600'ün pazarı var ya satarsın diye düşünüyorum nerede yaşıyorsunuz

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Ali Mert Okuducu

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Bende Faremi satmaya çalışıyorum satılsa işlemciyi alıcamda :( satılmıyor

Bünyamina

80+ Platinum

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Kredi kart kullanarak alırsan kaçırmazsın. :D
Hiç kredi kartım yok tek ziraat banka kartım var. Herhangi bir gelirim yok. Kredi işlerine bulaşmayı istemiyorum. Ben Param varsa alırım yok ise hiç almam borç sevmiyorum.

Bünyamina

80+ Platinum
Hiç kredi kartım yok tek ziraat banka kartım var. Herhangi bir gelirim yok. Kredi işlerine bulaşmayı istemiyorum. Ben Param varsa alırım yok ise hiç almam borç sevmiyorum.
TR gibi ülkelerde kredi kartı kullanmak seni enflasyondan bir nebze korur.
Kredi kartını gerçekten doğru bir şekilde kullanırsan en önemli arkadaşın oluyor.
Aslında son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı taksit işi baya azalmış olsa da yine güzel fırsatlar çıkıyor ortaya.
Kartların bonusları oluyor birde buradan kazanç sağlayabiliyorsun.

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
TR gibi ülkelerde kredi kartı kullanmak seni enflasyondan bir nebze korur.
Kredi kartını gerçekten doğru bir şekilde kullanırsan en önemli arkadaşın oluyor.
Aslında son zamanlarda kısıtlamalardan dolayı taksit işi baya azalmış olsa da yine güzel fırsatlar çıkıyor ortaya.
Kartların bonusları oluyor birde buradan kazanç sağlayabiliyorsun.
çok güzel ve mantıklı konuştun fakat ben en başından beri krediden borçtan korkarım. Şuan bir gelirim olsa Hiç düşünmeden İşlemciyi alırım. Pcmi değiştiririm. Klavye mouse alırım fakat. gelir yok işte

Bünyamina

80+ Platinum
çok güzel ve mantıklı konuştun fakat ben en başından beri krediden borçtan korkarım. Şuan bir gelirim olsa Hiç düşünmeden İşlemciyi alırım. Pcmi değiştiririm. Klavye mouse alırım fakat. gelir yok işte
Sende haklısın düzenli gelir olmayınca zaten pek anlamı olmuyor. Ben şey gibi düşündüm ailenden aylık belli bir para alıyorsundur gibi gibi.
Benim düzenli gelirim ailemin verdiği para. O kadar faydasını görüyorum ki kredi kartının. :D

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Sende haklısın düzenli gelir olmayınca zaten pek anlamı olmuyor. Ben şey gibi düşündüm ailenden aylık belli bir para alıyorsundur gibi gibi.
Nope benim bir katkım yok baba tarafınında katkısı yok sadece annem çalışabilirse çalışıyor. Hiç para almadım şu zamana kadar harçlık olarak. Bayramda aldığım paraları bile kardeşime harcarım. O yüzden salla gitsin eğlenmeye bakalım .

Bünyamina

80+ Platinum
Nope benim bir katkım yok baba tarafınında katkısı yok sadece annem çalışabilirse çalışıyor. Hiç para almadım şu zamana kadar harçlık olarak. Bayramda aldığım paraları bile kardeşime harcarım. O yüzden salla gitsin eğlenmeye bakalım .
Aynen öyle güzel düşünüyorsun. İhtiyaç yoksa zorlanmana değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,214
Üyeler
159,590
Son üye
yvz105600
Top Bottom