Markayı ilk defa görüyorum.Bu anakart biliyormusunuz?JGINYUE B760M GAMING D5 motherboard - Intel LGA1700 - JGINYUE Offcial Website
Supports Intel's 12th and 13th generation LGA1700 platform processors Supports dual channel 2 DDR5 memory slots at frequencies of 4800 to 7000+MHz (supports XMP/actual situation may vary depending on different CPU and memory configurations), with a maximum capacity of 64GB of memory 10 phase...jginyue.com
Bende ya ilgimi çekti 4500e buldumMarkayı ilk defa görüyorum.
Hocam siz am5 işlemci almıyo musunuz. Bu anakart intel lga 1700. Ve bende markayı ilk kez gördüm. Tasarım olarak güzelmiş.
Biliyorum anakart ilgimi çekti belki intel alırdım bir an öyle bir düşünce geçti aklımdanHocam siz am5 işlemci almıyo musunuz. Bu anakart intel lga 1700. Ve bende markayı ilk kez gördüm. Tasarım olarak güzelmiş.
Takılır. 4k monitör ile kullanacaksan gideri var.
Ben tavsiye etmem. Yani uyguna anakart da bulmuştun. Hiç gerek yok.Alıntıyı görüntüle
Alsammı acaba ne dersin
Forumda birinin alıp incelemesi müthiş olurdu tasarım olark efsanevi duruyor biraz reddite falan bakayımBen tavsiye etmem. Yani uyguna anakart da bulmuştun. Hiç gerek yok.
Ben tavsiye etmem. Yani uyguna anakart da bulmuştun. Hiç gerek yok.
Ben tavsiye etmem. Yani uyguna anakart da bulmuştun. Hiç gerek yok.
2k için?Takılır. 4k monitör ile kullanacaksan gideri var.
Yani net bir cevap veremem ama yine darboğaz söz konusu olur.