fruko.gzz
80+ Silver
DemiHer zaman sifir iyidir
DemiHer zaman sifir iyidir
Ben alayım tanıdıktan nerdeki4k Tanıdıktan alıyorumda kararsızım hala varmı tavsye verecek
Soğutucu falanda yok bütçemi epey aşıyor o farka ram alabiliyorum ikinci el alırsamHer zaman sifir iyidir
Hacı ben alacam düşünüyorum daha okumuyon mu mesajlarıBen alayım tanıdıktan nerdeki
Olsun hocam sağlık olsun aldık artık bikereYa geçende bir arkadaş düşer mi düşmez mi diye konu açtı. Yorum yaptım düşmez bence alınabilir diye o da o fiyattan aldı sanırım.
Ben incehesapta stok biter diğerleri de fiyatı arttırır diye düşünüyordum bambaşka senaryo gerçekleşti.
Bulabilirse alsın tutan mı varKararsızım diyorsun 4k ya tanıdıktan alacaksın birde adam bu fırsatı görmüş senden önce davranmak istiyor.
Almazsam yönlendireceğim zatenSen almayacaksan arkadaşa yönlendirirsen makbule geçer. Hayır işlemiş olursun.
İşlemciyi test edip alırsın bir şey olmaz 4kya gayet uygun.Almazsam yönlendireceğim zaten
Havale kargo şeklinde gönderecekİşlemciyi test edip alırsın bir şey olmaz 4kya gayet uygun.
Tanıdık yazmışsın eğer güvenebileceğin birisi ise al.Havale kargo şeklinde gönderecek
Sen almayacaksan arkadaşa yönlendirirsen makbule geçer. Hayır işlemiş olursun.
Tanıdık yazmışsın eğer güvenebileceğin birisi ise al.
aynı işlemciyi aynı satıcıdan almıştım hiç sıkıntı yaşamadım.Satıcı hakkında bilginiz varmı ve indirim için beklenmeli mi ?