maalesef.100 TL seçeneği tekrar aktif oldu mu acaba ?
REİS BENDE ASUS PRİME ANAKART VE 1660 SUPER ASUS TUF EKRAN KARTİ VAR HALEN ANLAT ÖDÜLÜ AL VARMI DEVAM EDİYORMU2 tane ürünüm kampanyaya dahil bilgi için teşekkürler
Geç kaldık heralde ya ne de olsa son gün 30 Haziran diye erteledim hep. Ürünleri de kendi kartımdan almamıştım bir akrabam aldı. Onunla da daha yeni iletişim kurup Hepsiburada hesabını alabildim. Umarım tekrar gelir o seçenek, elimde 4 tane kampanyada geçerli ürün var ve kullanamıyorum.
ödüller tekrar gelecektir, beklemede kalın.REİS BENDE ASUS PRİME ANAKART VE 1660 SUPER ASUS TUF EKRAN KARTİ VAR HALEN ANLAT ÖDÜLÜ AL VARMI DEVAM EDİYORMU
Umarım gelir, bekliyorum.ödüller tekrar gelecektir, beklemede kalın.
Ödüller bitiyor ama bazen yenileniyor sık sık kontrol et.REİS BENDE ASUS PRİME ANAKART VE 1660 SUPER ASUS TUF EKRAN KARTİ VAR HALEN ANLAT ÖDÜLÜ AL VARMI DEVAM EDİYORMU
Benimki hazır sistem hocam sıkıntı oluyormu bazı öyle duyumlar aldımÖdüller bitiyor ama bazen yenileniyor sık sık kontrol et.
Sıkıntı olmuyor da İtopya dan mı aldın ?Benimki hazır sistem hocam sıkıntı oluyormu bazı öyle duyumlar aldım
Ayn itopyadan aldım donanım arşivi sistemi 1660 superli olan 8 kSıkıntı olmuyor da İtopya dan mı aldın ?
Ekran kartın uyuyor, anakart da uyuyorsa İtopya üzerinden ürünün en az 5 cümle ile anlatman gerekiyor. Sonra seri no ile kaydediyorsun asus sayfasına işte.Ayn itopyadan aldım donanım arşivi sistemi 1660 superli olan 8 k
Mesela nasıl anlatmalıyım soğutması mükemmel vs gibimiEkran kartın uyuyor, anakart da uyuyorsa İtopya üzerinden ürünün en az 5 cümle ile anlatman gerekiyor. Sonra seri no ile kaydediyorsun asus sayfasına işte.