ibanı ve swift kodunu doğru girdim swift kodunu nerden buluyoruz bu arada bi doğrulayayımProfil kısmından internet mağazalarındaki incelemelere basabilirsin. Wise den mesaj geldiyse gönderilmiştir ibanı veya swift kodunu yanlış girme olasılığınız varmı girerken kontrol ettiniz mi?
Banka adini yazip swift kodu diye aratirsan bankanin internet sayfasinda cikabilir ben o şekilde yapmıştım.ibanı ve swift kodunu doğru girdim swift kodunu nerden buluyoruz bu arada bi doğrulayayım
Tl hesabi ibanini paylasacaksiniz bıc kodunuz sanırım FNNBTRISXXXPugio II ve ROG Delta var.
TL hesabımın mı IBAN'ını atmam lazım? BIC soruyor ama Enpara'da göremedim. Tam bilmiyorum da. Yoksa USD hesabımı mı atayım?
Aynen internette bakındım, öyle yazıp yolladım sağolun.Banka adini yazip swift kodu diye aratirsan bankanin internet sayfasinda cikabilir ben o şekilde yapmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TL hesabi ibanini paylasacaksiniz bıc kodunuz sanırım FNNBTRISXXX
Aralara nokta koyun 5 cümleyi geçsin yeter.Çok kaliteli hissiyat veren bir klavye
Red switch olduğu için tercih ettim
Aura sync özelği sayesinde ışıkları uyumlu ayarlayabilirsiniz ben indirimdeyken aldım fp diyebilirim
Kabul olurmu