ggbibdsbkdh
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 620
acilen online girmek için şahsi bi gta5 hesabı almam lazım steamde 15dolardan almaktan daha mantıklı bir yöntem veya platform var mı acaba
kahkaha attım ne anlatıyon KLONMDSIOFJAMNFIOASEWNJMFIOAKWSNMFKLDSAMJNFSADepic bedava vermişti.zamanında ordan bağlanmıştım bende.gta5 onlinenın güzel yönleri olduğu gibi sıkıyordu da.hikayesine benzemiyor yani.ben onlinedan bir anı olarak şu şekilde keyf almıştım: bilmem şimdi de varmı.ozamanlar gruplaşmalar vardı.mesela asyalı bir grup çete kurmuşlar.ben de kendime asyalı bir karakter seçmiştim.seyrettiğim filmlerden esinlenerek üzerime bir deri ceket pantolon vs.tam bir asyalı çete mensubu gibi.her neyse hatırladığım kadarıyla bir binanın bahçesindeydim.duvarın öte tarafı yoldu.öyle aval aval etrafa bakarken yoldan duvarın yanına bir motosikletli grup yaklaştı.en önde sanırım grubun lideriydi (karakter tipinden öyle anlaşılıyordu) yanıma yaklaştı bana korna çaldı gel diye.ben tabii çeteleri fazla sevmem.kendi kendime as*****rin ordan dedim salladım el bombasını yola lideri öldürdüm.bunlar yani çete üyeleri tabii binanın etrafını sardılar.bahçeye bombalar mermi yağmuru.birkaç kişiyi vurdum bir arabaya binip kaçmaya çalıştım.bu asyalılar çok kinci hakkaten.filmlerdeki gibi.bu çete peşimi bırakmadı tabii.motosikletlerle arabalarla peşime düştüler.çok heyecanlaıydı tıpki filmlerdeki gibi.git git nereye kadar.hatırladığım kadarıyla gta 5 te dağlık sapa kumlu virajlı gibi yollar vardı.baraj yanı da olabilir.nehir yanı gibi.oralara gelmişim farkında olmadan.orda sıkıştırdı bunlar beni.koca bir kayanın arkasında saklanmıştım.onların hareketlerini izliyordum.tırım tırım beni aradılar haliyle buldular beni. haliyle çatışmalar yaşandı.o kadar kişiye mermi mi dayanır benim cephane tükendi tabii.haliyle eninde sonunda hastanede aldım soluğu
.işte böyle aksiyonlu film gibi anlar yaşamıştım.hoşuma gitmişti.daha sonralar bir gruba destek verip oyunda hileci gruplarla çatıştım adam ölmüyordu.ben de oyunu bıraktım.
geleceği görmüşümkahkaha attım ne anlatıyon KLONMDSIOFJAMNFIOASEWNJMFIOAKWSNMFKLDSAMJNFSAD
Fiyatı nedir kral özelden konuşalım.Satayım epic hesabı kullanılmamış
konunu öyle görünce oyundaki bir anımı paylaşmak istedimkahkaha attım ne anlatıyon KLONMDSIOFJAMNFIOASEWNJMFIOAKWSNMFKLDSAMJNFSAD
Mayıs sonuna doğru epic mega indirimleri oluyor. Haziran sonunda da steam yaz indirimleri. Hesap alma kendin al. Bir sabah kalkmışsın hesabına girmiyor o kadar emek ve para çöp olur gider.acilen online girmek için şahsi bi gta5 hesabı almam lazım steamde 15dolardan almaktan daha mantıklı bir yöntem veya platform var mı acaba
sonuna kadar okudum hocam ağzına sağlık da alakasına güldümkonunu öyle görünce oyundaki bir anımı paylaşmak istedim
teşekkür ederim ama acil lazımdı maalesef 2025te 600tl verdim gtayaMayıs sonuna doğru epic mega indirimleri oluyor. Haziran sonunda da steam yaz indirimleri. Hesap alma kendin al. Bir sabah kalkmışsın hesabına girmiyor o kadar emek ve para çöp olur gider.