Neler Yeni

Öneri Güncel Kurda 1000 lira altı kulaklık (Cloud2 diyecekler yazmasın lütfen)

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Bütçe
999
Arkadaşlar güncel kur ve fiyatlara göre 1000 lira altı öncelik cs olmak üzere film vs için de kullanabileceğim kaliteli ve baş ağrıtmayacak bir kulaklık önerirseniz sevinirim şu an aklımdaki Arctis 3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar güncel kur ve fiyatlara göre 1000 lira altı öncelik cs olmak üzere film vs için de kullanabileceğim kaliteli ve baş ağrıtmayacak bir kulaklık önerirseniz sevinirim şu an aklımdaki Arctis 3
Fiyatına göre en iyi demişsiniz yani f/p bir ürün arıyorsunuz :D.
Cloud 2’de tam bir f/p canavarı bir kulaklıktır ama başka model isterseniz razer önerebilirim;

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
baş ağrısı yapmaz dimi usta bi oturuşta 5 6 saat rahat oynuyorum çünkü
arkadaşıma cloud2 başımı ağrıtıyor diyince kafa bandı yok bi de kulakların hava almıyodur ondan da ağrıyabilir demişti
Kullanmadım ben fiyatına göre güzel olduğunu düşünüyorum

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 2’de tam bir f/p canavarı bir kulaklıktır ama başka model isterseniz razer önerebilirim;

Razer blackshark v2 olabilir
kullandığınız bir ürün mü
bilgi birikimi tavsiyesi mi yoksa

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Jbl quantum 400 almayın ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum rahatlığı orta derecede ama üst padlari çıktı normal padleri de yamuldu ara sıra sağdan ses gelmiyor

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Jbl quantum 400 almayın ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum rahatlığı orta derecede ama üst padlari çıktı normal padleri de yamuldu ara sıra sağdan ses gelmiyor
teşekkürler bilgilendirme için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Eyw bro bilmiyordum iyi oldu dediğin

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
beyler kullanmadığınız ürünleri atıp nasıl bunu al diyebiliyorsunuz çok değişik ben kullandığım ürünü al derken bile adama mahcup olmayayım diye iki kere düşünüyorum bi sıkıntısı var mı gözden kaçırdığım diye

Bergee

80+ Silver
beyler kullanmadığınız ürünleri atıp nasıl bunu al diyebiliyorsunuz çok değişik ben kullandığım ürünü al derken bile adama mahcup olmayayım diye iki kere düşünüyorum bi sıkıntısı var mı gözden kaçırdığım diye
Burada insanlar senin için kullanıp mı önericek? Herkesin kafa yapısı farklı benim ki büyüktür senin ki küçüktür benim başımı ağrıtır seninkini ağrıtmaz? Ben şimdi gelip sana ağrıtmıyor diye öneririm sende bana ağrıtıyor diye gelip söversin. Yani kişiden kişiye değişir bu. Ben çok basslı seviyorumdur sen dersin ki tizz ses alamıyorum bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir yani. Buradaki herkes fiyata göre en iyi alınabilecek ürünü atıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,569
Üyeler
167,160
Son üye
sukaruırryjhg
Top Bottom