_rojhat__özgen
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Tyt-ayt matematik çalışacağım üç dört beş yayınını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum.
bence 3dTyt-ayt matematik çalışacağım üç dört beş yayınını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum.
345 bs orjinal barış 3d bence sıralamaTyt-ayt matematik çalışacağım üç dört beş yayınını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum.
Seviye , Tyt,ayt ne durumdasın bunları da yazmalısın . Millet 3d barış der ama senin seviyen orta ve altıysa o kitaplar senin moralini bozabilir dostum .Tyt-ayt matematik çalışacağım üç dört beş yayınını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum.
Haklısın seviye olarak orta diyebilirim sadece matematik çalışacağım o yüzden zamanım bol bende sıfırdan tyt ayt başlamayı düşünüyorumSeviye , Tyt,ayt ne durumdasın bunları da yazmalısın . Millet 3d barış der ama senin seviyen orta ve altıysa o kitaplar senin moralini bozabilir dostum .
Sırasıyla 345, Orijinal/Acil, 3D, Eyüp B/Barış çözebilirsin.Haklısın seviye olarak orta diyebilirim sadece matematik çalışacağım o yüzden zamanım bol bende sıfırdan tyt ayt başlamayı düşünüyorum