tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Daha yeni olmamismiydiAmazon indirimleri 1 Kasım öğleden sonra basliyor
Daha yeni olmamismiydiAmazon indirimleri 1 Kasım öğleden sonra basliyor
11.11 diye bir gün var allah affetsin dehşet bişeyen büyüğü kasım sonunda oluyor
Kasım sonunda bir cacık olmuo her sene aynı tantana 50tl ucuza gelio11.11 diye bir gün var allah affetsin dehşet bişey
Mag ch120 al hocam 4k lara düşüyor bütçe varsaXdrive Toryum oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum güzel indirim olur mu sizce? Ayrıca bu efsane kasım dedikleri mevzu efsane cumadan farklı bi indirim değil mi?
Öneri için teşekkürler aslında 3k bile beni aşan bi durum fakat bi kere alayım kafam rahat olsun diyipte bu bütçelere çıktım ayrıca Adana'da yaşıyorum toryum kısmen kumaştan, diğer modeller terletme yapabilir.Mag ch120 al hocam 4k lara düşüyor bütçe varsa
hepsiburada bazen sağlam indirim yapıyorAmazon ve Migros dışında gerçek indirim yapanı görmedim
Öyle olucak muhtemelen 3 aydir indirim kovaladığım 3600 luk monitorlwri 5600 oldu 1 hafta içinde muhtemelen 3800 e indirip satcakalrİndirim adı altında bindirim olmasın dua edin
Bütçe mevzusu hocam bir şey diyemem mag terletmedi beni hiçÖneri için teşekkürler aslında 3k bile beni aşan bi durum fakat bi kere alayım kafam rahat olsun diyipte bu bütçelere çıktım ayrıca Adana'da yaşıyorum toryum kısmen kumaştan, diğer modeller terletme yapabilir.