Neler Yeni

Yardım [Güncelleme] CS:GO Kasa veya eşya düşmüyor.

kaanlock

80+
Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce seçkin aldım. Aldığım günden beri 6 rekabetçi ve bir sürü ölüm maçı, basit eğlence oynadım birde İDLE serverler de afk bıraktım yaklaşık 40 saat oyun sürem olmuştur fakat hala kasa düşmedi, düşmesi için ne yapmam gerekiyor ?

GÜNCELLEME:
rekabetçi oynadım dün kasa düştü ve az önce yeniden bir kasa daha düştü
1684517397031.png

Son düzenleme:

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,296
İsim
umut şahin
Merhaba arkadaşlar, 4 gün önce seçkin aldım. Aldığım günden beri 6 rekabetçi ve bir sürü ölüm maçı, basit eğlence oynadım birde İDLE serverler de afk bıraktım yaklaşık 40 saat oyun sürem olmuştur fakat hala kasa düşmedi, düşmesi için ne yapmam gerekiyor ?
knkm rastgele düşüyor ama kisa zamanda düşürürsün

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Her hafta bir adet drop hakkınız var oyundan eğer düştüyse beklemeniz lazım.
haftada 2 maximum 3tane düşürme hakkı var hocam 3cü imkansıza yakın 2 zor 1ci aşırı kolay düşecek şekilde ayarlı ve bunların düşüp düşmemesi şansa bağlı ben idle serverlarda afk bırakıyorum haftada 2tane kasamı alıp çıkıyorum fakat ikinci kasa aşırı zor düşüyor ilk kasa bi 2 3 saatlik afk bıraktıktan sonra geliyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
çarşambadan itibaren diğer çarşambaya kadar 2 kasa hakkın var

skin/Sticker lvl atladıkça düşüyo

kaanlock

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haftada 2 maximum 3tane düşürme hakkı var hocam 3cü imkansıza yakın 2 zor 1ci aşırı kolay düşecek şekilde ayarlı ve bunların düşüp düşmemesi şansa bağlı ben idle serverlarda afk bırakıyorum haftada 2tane kasamı alıp çıkıyorum fakat ikinci kasa aşırı zor düşüyor ilk kasa bi 2 3 saatlik afk bıraktıktan sonra geliyor
anladım ben idle serverde yaklaşık 10 saat afk bıraktım hiçbir şey düşmedi bu hafta

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
anladım ben idle serverde yaklaşık 10 saat afk bıraktım hiçbir şey düşmedi bu hafta
acaba ilk haftanız diye mi vermiyor kasayı çünkü o kadar saatte ilk dropun düşmemesi çok garip bir durum bence en iyisi siz hangi gün aldıysanız seçkini ondan 1hafta 1gün sonra gine bi serverda afk bırakın veya rekabetçi felan oynayın(neyi oynadığınız fark etmiyor ama benim önerim afk serverları) çünkü droplar mesela ben pazar günü düşürdüysem dropu haftaya pazar günü hangi saatteyse ozaman yenileniyor diye biliyorum yeni sisteme göre bunu deneyin bi çünkü o kadar saatten sonra düşmüyorsa tek ihtimal bu

kaanlock

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önerebileceğiniz server var mı?

Helixo

80+ Bronze
idle serverler bir işe yaramıyor ölüm maçı na girin consolu açın +left +foward yazıp afk bırakın hafta da en fazla 2 tane düşüyor bu desende olabilir kasada olabilir pahalıda olabilir ucuz bir kasada düşebilir sizin şansınız

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
idle serverler bir işe yaramıyor ölüm maçı na girin consolu açın +left +foward yazıp afk bırakın hafta da en fazla 2 tane düşüyor bu desende olabilir kasada olabilir pahalıda olabilir ucuz bir kasada düşebilir sizin şansınız
hocam işe yarıyor bu arada ben 2aydır çok fazla girmiyorum yks dolayısıyla fakat 8tane felan kasa düşürdüm belki ölüm maçı felan daha iyi veriyordur ama işe yaramıyor demenize şaşırdım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam işe yarıyor bu arada ben 2aydır çok fazla girmiyorum yks dolayısıyla fakat 8tane felan kasa düşürdüm belki ölüm maçı felan daha iyi veriyordur ama işe yaramıyor demenize şaşırdım
normalde 16 falan düşmesi lazım 4+4 8
8x2 16

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
bende aldım prime umarım kasa fln düşer, prime almadan önce baya item düşmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR