Neler Yeni

(Güncelleme) kasa kablolama da sanattır :D

louis bloom

80+ Silver
şu isaretligim kisimdaki kabloyu 90 derece konektor ile birlesince kasa icinde gorunmeyecek diye dusunuyorum eger ise yarar bir seyse zaten sizlere de link gondericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvıyı da bluetoothla aktarırsınız kablosuz PC
QOSMQKMSOQMW

Ekler

• 38D0227D-5756-4C42-A5B1-3E44728CEF1F.jpeg
    38D0227D-5756-4C42-A5B1-3E44728CEF1F.jpeg
    594.9 KB · Hit: 101

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Alıntıyı görüntüle

olmuş mu beyler, psu'nun önü biraz karisik duruyo farkindayim az daha ugrasilsa daha iyi sonuc cikar gibi
hocam ben de ekran kartı ve anakart güç giriş kablolarını özelleştirmeyi düşünüyorum. psu nun orijinal kablolarının yerine böyle renkli kablo alsam bi sıkıntı olur mu? bir de hangi kabloyu almalıyım?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hayırlı olsun. Kabloların uzunlukları fazla olunca baya iyi kablolalama şekilleri gerçekleşiyor.

Psu bölümünde biriken kablolara çeki düzen verilebilir.

louis bloom

80+ Silver
hocam ben de ekran kartı ve anakart güç giriş kablolarını özelleştirmeyi düşünüyorum. psu nun orijinal kablolarının yerine böyle renkli kablo alsam bi sıkıntı olur mu? bir de hangi kabloyu almalıyım?
hocam bende şu an takılı olan sleeve kablolar thermaltake'in white sleeve cable seti diye geçiyor baya oldu alalı ancak aliexpress den baya uyguna lianli strimer plus rgb sleeve kablo aldım hafta haftasonu falan gelir sanırım 3 gün oldu sipariş edeli rgb istiyorsanız dediğimi alabilirsiniz normal sleeve için thermaltakelerden daha uygunları var herhangi sorund ayaratmadı hiç

Hayırlı olsun. Kabloların uzunlukları fazla olunca baya iyi kablolalama şekilleri gerçekleşiyor.

Psu bölümünde biriken kablolara çeki düzen verilebilir.
kesinlikle katılıyorum hocam psu önündeki kablolara düzenleme yapacağım aklımda orası

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
hocam bende şu an takılı olan sleeve kablolar thermaltake'in white sleeve cable seti diye geçiyor baya oldu alalı ancak aliexpress den baya uyguna lianli strimer plus rgb sleeve kablo aldım hafta haftasonu falan gelir sanırım 3 gün oldu sipariş edeli rgb istiyorsanız dediğimi alabilirsiniz normal sleeve için thermaltakelerden daha uygunları var herhangi sorund ayaratmadı hiç
ben yeni ekran kartı ve asus 850w psu aldım, değiştirmişken biraz modifiye etmek istiyorum rgb kablonun mümkünse linkini atabilir misiniz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

kesinlikle katılıyorum hocam psu önündeki kablolara düzenleme yapacağım aklımda orası
Eskiden arkadaşımız pc kasamızın içine baktığında anca bunu düşünüyordu.

Abiii vay beee 2 DVD okuyucu mu kullanıyorsun? Nasıl güçlü bir bilgisayar bee

Kasadan yılan çıksa umurunda değildi. Nü günlerdi be 😂 😂 😂

SlashDev01.jpg

BabaVoss7

80+ Silver
İki hdd bir ssd bir rgb kontrolü fanıydı cartı curtu derken ben istesemde yapamıyorum arka kapak zor kapanıyor. M2 hayat kurtaran bişey bu konuda bence

louis bloom

80+ Silver
ben yeni ekran kartı ve asus 850w psu aldım, değiştirmişken biraz modifiye etmek istiyorum rgb kablonun mümkünse linkini atabilir misiniz
aliexpress den ilk defa bir sey aldigm icin bana gelip kontrol etmeden link gondermeyi dusunmuyorum sizleri yaniltmamak adina ama dilerseniz ozelden gonderebilirim

oliveforge99

80+ Silver
Rgb modülü, fan çoklayıcı, ssd ve hdd diyince her taraftan kablo fışkırıyor. Şunu görünce çözesim geliyor da yapamıyoruz. Elinize sağlık

louis bloom

80+ Silver
İki hdd bir ssd bir rgb kontrolü fanıydı cartı curtu derken ben istesemde yapamıyorum arka kapak zor kapanıyor. M2 hayat kurtaran bişey bu konuda bence
kesinlikle bende m2 kullaniyorum kablolama yonunden harik yontem ozellikle bir de moduler psu kullaniyorsaniz 10/10 oluyor

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
aliexpress den ilk defa bir sey aldigm icin bana gelip kontrol etmeden link gondermeyi dusunmuyorum sizleri yaniltmamak adina ama dilerseniz ozelden gonderebilirim
hocam o zaman siz bi deneyin eğer sistem patlamazsa biz de alırız :D

Top Bottom