TahaCel
80+ Gold
Dahası
Tto hakli givi geldi
gelmez tabii niye gelsin hatası ortada yani ses kaydı alması başlı başına sorun teşkil ediyor onu bitirmeye oynadığı aşikarQuell dcsinde baya bişiler oldu genel sohbette baya ahmete falan laf ettik baya konuştuk ahmet 2. Videoya gelmeyi reddetmiş 10 yıl önceki konularla ilgilenmiyorum demiş ortalık baya karışık saat akşam 5te yeni vid gelicek konuyla ilgili quell atıcak
çoğumuzun umrunda değil küfür etmesi ama olayın çoğunluğu kurana küfür etmesi diğer ve youtuberlara da sallamasıyla olayın daha çok kişiye ulaşması.Olay kurana sövüp sövmemesi değil ki, olay güvendiği arkadaşının sırf tto çok gelişiyor diye ifşasını yayması. Sövüp sövmediği umrumda değil.
medeniyetsiz şehir zort valla zort insanların medeniyetini yaşadığı doğduğu yere göremi ölçüyon ruhsuzsenin gibilere diyoruz işte ağlıyorlar sonra evet gördüm medeniyetsizler şehri gibi vibe verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse reis onu bunu bırak ta ıcımı ıyı doktum eyv tartışdıgın ıcın cansın
Ahmet aga olaylar çıkınca nasıl da iftiraları reddetmedi abi sende mantıklı düşün kanallar yok ortada adam yüzleşmeye bile gelmediBu konuda nötrüm ama ona karşı bakış açım hala kötü