Neler Yeni

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

Sizce Hangisi doğru

• montaj

• hangisi doğru bilmiyorum

• Gerçek

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Rulep

80+ Gold
Quell dcsinde baya bişiler oldu genel sohbette baya ahmete falan laf ettik baya konuştuk ahmet 2. Videoya gelmeyi reddetmiş 10 yıl önceki konularla ilgilenmiyorum demiş ortalık baya karışık saat akşam 5te yeni vid gelicek konuyla ilgili quell atıcak

Rulep

80+ Gold
Quell dcsinde baya bişiler oldu genel sohbette baya ahmete falan laf ettik baya konuştuk ahmet 2. Videoya gelmeyi reddetmiş 10 yıl önceki konularla ilgilenmiyorum demiş ortalık baya karışık saat akşam 5te yeni vid gelicek konuyla ilgili quell atıcak
gelmez tabii niye gelsin hatası ortada yani ses kaydı alması başlı başına sorun teşkil ediyor onu bitirmeye oynadığı aşikar

Megan

80+ Silver
Bir de buna yanlış zamanda doğru kişi diyen embesil dolu. Çocuk diyor hatamın farkındayım o zaman çocuktum böyle bir hata ettim diye. Kurana sövmesini millet çok doğruymuş gibi görüyor. Klasik işte her ergen o yaşlarda ateistliğe falan ilgi gösteriyor.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adamın tek dediği sahte ve umrumda değil ama umrumda değili küfürlü bir şekilde dediği için çok azıcık hatası var çoktan özür diledi. Sahte demesinde gram problem yok şuan çoğu müslümana da sorsak diğer dinleri sertçe eleştirir sahte falan der bazıları dalga geçer. Adamın sesinde bariz montaj var hala gerçek diyorsunuz ulan levo nun allaha küfür videosunda olan ses montajı dünyada yapılmış en iyi ses montajı ama kimsenin umrunda değil ve gerçek olmadığını herkes biliyor. Ama eğer o ses montajı 2016 da çıksaydı ve diğer youtuberlar yayıncılar levo allaha sövdü diye yaysaydı insanların %99 u gerçek sanıcaktı. Yani olay montaj kalitesinde ve ne dediğinde değil diğer insanların bunu nasıl servis ettiğinde. Aynı ses kaydı olsa ve bütün youtuberlar bu montaj inanmayın deseydi hiçbir olay olmayacaktı. Ki zaten 18 yaşından küçük olduğundan dediği şeylerin yasal bi sorumluluğu yok üstüne söylediği şeyler suç bile sayılamaz ama ahmet aga nın yaptığı izinsiz ses kaydı resmi olarak suç. Hiç araştırmadan burda gerçek diyenler komik durumdalar.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Kuran yerine başka kitabın adı geçse olay çıkmayı bırak alkışlayanlar, işte Osmanlı torunu be diyip övgüler sayanlar olurdu. Sadece sizin kutsalınıza dokunan hatalı oluyor dimi? Olayı o zamanlar izlediğimde yarısında kapattığımı hatırlıyorum. O zaman bile ilgimi çekmemiş yani şu küfür etme mevzusu. Yazık

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
çocukluğumdaki tartışılan olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
TOFAŞ A.Ş
Olay kurana sövüp sövmemesi değil ki, olay güvendiği arkadaşının sırf tto çok gelişiyor diye ifşasını yayması. Sövüp sövmediği umrumda değil.

Rulep

80+ Gold
Olay kurana sövüp sövmemesi değil ki, olay güvendiği arkadaşının sırf tto çok gelişiyor diye ifşasını yayması. Sövüp sövmediği umrumda değil.
çoğumuzun umrunda değil küfür etmesi ama olayın çoğunluğu kurana küfür etmesi diğer ve youtuberlara da sallamasıyla olayın daha çok kişiye ulaşması.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
senin gibilere diyoruz işte ağlıyorlar sonra evet gördüm medeniyetsizler şehri gibi vibe verdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse reis onu bunu bırak ta ıcımı ıyı doktum eyv tartışdıgın ıcın cansın
medeniyetsiz şehir zort valla zort insanların medeniyetini yaşadığı doğduğu yere göremi ölçüyon ruhsuz

melidoas6

80+ Silver
Zamanında insanlar düşünmeden linçledi şuan olay biraz prim kasmaya döndü gibi

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,549
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bu konuda nötrüm ama ona karşı bakış açım hala kötü
Ahmet aga olaylar çıkınca nasıl da iftiraları reddetmedi abi sende mantıklı düşün kanallar yok ortada adam yüzleşmeye bile gelmedi

Top Bottom