hocam özelden size yazdım ama dönüş alamadım bu sattıgınız anakartı almak isiyorumda dçnüş yapar mısınız15K iyi fiyat (maalesef) altına düşme
not: 7800x3d'den 9800x3d'ye geçilmez (israf)
hocam özelden size yazdım ama dönüş alamadım bu sattıgınız anakartı almak isiyorumda dçnüş yapar mısınız15K iyi fiyat (maalesef) altına düşme
not: 7800x3d'den 9800x3d'ye geçilmez (israf)
asgari ücret zammı var ben düşüş değil artış bekliyorum ama inşallah düşerHocam sence 7800x3d fiyatları hep böyle mi kalacak? Yurt dışında da fiyatları artmış baya (bizim kadar olmasa da)
12000e aldin baya bi de kullandin 15e ilan koydun güzel 12ye vermelisinMerhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
7800x3d işlemcimi kaça satmalıyım şimdilik 15k ya ilana koydum
Not: tray işlemci değil kutulu
Doğru ya yılbaşı geliyor... Başkaları yıl başında kutlama yapıyor biz zam geliyor diye üzülüyoruzasgari ücret zammı var ben düşüş değil artış bekliyorum ama inşallah düşer
abdullah reis mesaja baksana su anakart için mesaja bak reisssssasgari ücret zammı var ben düşüş değil artış bekliyorum ama inşallah düşer
İşlemciyi almak istiyorum hala satılık mıMerhabalar arkadaşlar işlemcimi satmayı düşünüyorum belki ryzen 7 9800x3d ye geçerim belkide komple bırakırım bilgisayar sektörünü
7800x3d işlemcimi kaça satmalıyım şimdilik 15k ya ilana koydum
Not: tray işlemci değil kutulu
OlabilirKomple bırakmayı düşünüyorsan monitör için konuşabiliriz
Az önce anlaştık bakalım birisiyleİşlemciyi almak istiyorum hala satılık mı
Güzel fiyata koymuşsun. Pazarlık isterlerse biraz yapabilirsin.
Güzel fiyat 13.5 14 k teklif gelirse satabilirsiniz
Bana hediye edebilirsin
.
.
.
.
Şaka şaka 14k dan verebilirsin
14k ya satılıcak gibi arkadaşlar ne dersinizİyi pazarlık payıyla fena değil
Sat gitsin.Olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce anlaştık bakalım birisiyle
14k ya satılıcak gibi arkadaşlar ne dersiniz
İtele gitsinOlabilir
Az önce anlaştık bakalım birisiyle
14k ya satılıcak gibi arkadaşlar ne dersiniz
Kalmasın kalmasın itele gitsin.İteliyom hocam ama 14500 veya 15 hala aklımda kaldı kalmamalı mı sizce